Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. FED faiz kararının çıkacağı kritik toplantı için geri sayım sürüyor.

Vatandaşlar tarafından merakla beklenen toplantı bugün ve yarın gerçekleştirilecek. FED faiz kararı ise 3 Mayıs'ta açıklanacak

Kadınlar Soyadlarını Tek Başına Kullanamayacak! 9. Yargı Paketi Taslağı Kadınlar Soyadlarını Tek Başına Kullanamayacak! 9. Yargı Paketi Taslağı

ELİNDE ALTIN OLANLAR DİKKAT!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar sebebiyle birçok kişi bozdurmaya karar verdi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş vatandaşların altın yatırımlarını bozdurmamasına yönelin önemli uyarılarda bulundu.

UZMAN İSİMDEN ENDİŞELİ YATIRIMCILARA UYARI

Altın bozdurmak için doğru zaman olmadığını vurgulayan uzman isim, gram altındaki duruma dikkat çekip Kapalıçarşı fiyatlarının baz alınması gerektiğini söyledi. Ons altın fiyatlarına da değinen uzman isim 2000 bin doların altına düşerek 1980 dolar seviyelerinden işlem görmesini beklediğini ifade etti.

ONS ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK!

Uzman isim, dolar kurunda yaşanan düşüş ile birlikte gram altın fiyatında henüz bir değişiklik yaşanmadığını vurguladı ve Ons altın fiyatındaki düşüşün devam edeceğini belirtip alım yapılmaması konusunda uyardı. Yapılan açıklamaya göre; FED faiz kararı sonrasında altın fiyatlarının sert dalgalanmalar olcak. açıkladı. Faiz artışlarının durması halinde altın fiyatları yeniden artış gösterecek.