AK Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısının ardından‘Bismillah’ diyerek seçim çalışmalarına başladı.

AKP Nizip Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Seçim Çalışmalarına Başladı! 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Gaziantep’te Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi.

Gaziantepliler Ne Yediğinize Dikkat Edin! O Kişilere Ceza Yağdı! Gaziantepliler Ne Yediğinize Dikkat Edin! O Kişilere Ceza Yağdı!

2004 yılında göreve gelen Akdoğan, yaptığı hizmetlerle takdir toplamıştı. Akdoğan, 2009 ve 2014 seçimlerinde de rakiplerine fark atarak Niziplilerin büyük desteği ile yeniden Nizip Belediye Başkanlığına seçilmişti.

AK Parti Genel Merkezinin kararına uyarak 2019 Yerel Seçimlerinde Nizip Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarı’yı desteklemişti.

2024 Yerel Seçimleri ile birlikte Nizip’te yeniden Hacı Fevzi Akdoğan sesleri yükseldi. Niziplilerin gönlünde taht kuran Akdoğan’ın Genel Seçim döneminde yürüttüğü çalışmalar, belediye başkanlık tecrübesi de dikkate alınarak yeniden aday gösterilmesi gündeme geldi. Niziplilerin teveccühü ile Akdoğan, 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Nizip Adayı gösterildi.

HACI FEVZİ AKDOĞAN KİMDİR?

1965 Nizip doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Nizip'te, Üniversite öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak tamamladı. İş adamı olup, evli ve beş çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi