Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Meral Akşener hanımefendinin ayrışmadan vazgeçerek partinin başında, onu destekleyen ve projelerine katkıda bulunan arkadaşlarının da etrafında olması gerektiğini düşünüyorum"...

Bahçeli’nden Meral Akşener’e Flaş Çağrı! “Partinin Başına Dön”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Meral Akşener hanımefendinin ayrışmadan vazgeçerek partinin başında, onu destekleyen ve projelerine katkıda bulunan arkadaşlarının da etrafında olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

MHP Lideri Bahçeli Devlet Bahçeli Ramazan bayram namazı sonrası MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Bahçeli mezar başında kendisini bekleyen partililerle bayramlaştıktan sonra Türkeş'in kabrine beyaz ve kırmızı karanfil bıraktı.

Ardından Bahçeli mezara bakır ibrikle su döktü. Mezar ziyaretinin ardında basın mensuplarına açıklamada bulunan Bahçeli, "Aritmetikte 4 işlem vardır.

Biri toplama, biri çıkarma, biri çarpma ve diğeri de bölme işlemidir. Çıkarma ve bölme azaltır çarpma ile toplama büyütür. O sebepten dolayı Türkiye'nin birliğe çok ihtiyacı vardır.

Arabası Olan Dikkat! Trafik Sigortasında Yeni Uygulama! Arabası Olan Dikkat! Trafik Sigortasında Yeni Uygulama!

Önümüzdeki günlerde siyasi partilerimiz siyasi istikrarı önce kendi kurumlarında sağlamalı sonra da ülkeye siyasi istikrarı getirerek güçlü Türkiye'nin yükselişine katkıda bulunmalı" ifadelerini kullandı.