Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat mitinginde yaptığı açıklamada, "Hayat pahalılığının emeklilerimizi bunalttığını biliyorum. Çalışanlar ve emeklilerimizi enflasyona bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. "Enflasyonu tek haneye yine biz düşüreceğiz" diyen Erdoğan, hayat pahalılığına dikkat çekerek emeklilere ve çalışanlara seslendi: "Hayat pahalılığının emeklilerimizi bunalttığını biliyorum. 5 bin lira ödemeden, yüzde 50'yi bulan maaş ve ikramiye artışları adımı attık.

Bu 3 düzenleme ile bütçeden 300 milyar liralık ek kaynak kullandık. Son olarak promosyonların yükseltilmesini sağladık. Kamu bankalarımız 8 bin ila 12 bin lira promosyon ödemeyi kararlaştırdı, dünden itibaren başvuruları almaya başladı. Özel bankaların da bunun altında rakamlar vermeyeceğine inanıyoruz. Bayram ikramiyesini nisanın ilk haftası yatırıyoruz. Çalışanlar ve emeklilerimizi enflasyona bundan sonra da ezdirmeyeceğiz."

En büyük sıkıntımız olan enflasyon konusunda da yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelecek. Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz. Hayat pahalılığının emeklilerimizi bunalttığını biliyorum.

5 bin lira ödemeden, yüzde 50'yi bulan maaş ve ikramiye artışları adımı attık. Bu 3 düzenleme ile bütçeden 300 milyar liralık ek kaynak kullandık. Son olarak promosyonların yükseltilmesini sağladık. Kamu bankalarımız 8 bin ila 12 bin lira promosyon ödemeyi kararlaştırdı, dünden itibaren başvuruları almaya başladı. Özel bankaların da bunun altında rakamlar vermeyeceğine inanıyoruz.

Bayram ikramiyesini nisanın ilk haftası yatırıyoruz. Çalışanlar ve emeklilerimizi enflasyona bundan sonra da ezdirmeyeceğiz. 14 - 28 Mayıs seçimlerinde Yozgatlılar olarak milli iradenin sarsılmaz kalesi olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz.

Milletvekilliğinde yüzde 73, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 76.4 oy verdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bu oranlarla Yozgat, Türkiye'de 4. sıraya yerleşti. Şimdi 31 Mart'ta Yozgat, aynı şekilde Allah'ın izniyle sandıkları patlatıyor mu? Celal Köse kardeşime gerekli desteği veriyor mu? Bizim duruşumuz da amacımız da niyetimiz de bellidir. Eksiğimiz olsa da elhamdülillah niyetimiz sağlamdır. Biz sadece eser ortaya koymanın peşindeyiz.

Editör: Haber Merkezi