Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesinde deprem yıldönümü gecesinde Doktor Ahmet H. G.r ve Temizlik Personeli Nazmiye Y.’ye hasta yakını Kürşat Y. tarafından saldırı gerçekleşti. Saldırıda Hekim Ahmet’in burnu kırılırken Görevli Nazmiye Y’nin ise dudağı patladı.

Doktora Karşı Şiddet Olayları Hız Kesmiyor: Gaziantep'te Bir Kez Daha Yaşandı

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saat 22.45 sularında gerçekleşti. Hasta Melike Y. Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesi acil servisine hastalık şikayetleriyle başvurdu. Hekim Ahmet H. G., hastaya giriş kaydı yaptırmasını dile getiriyor.

Hasta yakını Kürşat Y. nin ise kimlik yok bakacaksan bak tepkisiyle karşılaşan doktor ben hastaya bakayım ama siz kaydını yaptırın tavsiyesinde bulunuyor. Bu konu üzerine Kürşat Y. hekim Ahmet H. G.’ye fiziki şiddette bulunuyor. Şiddet sonrası hekimin burnu kırılırken, araya giren temizlik personeli Nazmiye Y’nin ise dudağı patlıyor. Olaya hemen müdahale eden hastane güvenlik personeli saldırganları etkisiz hale getirerek polise teslim ediyor.

Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar! Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar!

Editör: Haber Merkezi