Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, halı sektörünün güçlü firmalarını bir araya getirerek sektörün gelişimine katkı sağlayacak.

Gaziantep Büyükşehir Başkan Yardımcılığına Bir Sürpriz İsim Daha! Gaziantep Büyükşehir Başkan Yardımcılığına Bir Sürpriz İsim Daha!

Dünyanın Gözü Gaziantep Halı Fuarı'nda Olacak! 17,2 Milyar Dolar Ticari Hacim

Halı sektörünün başkenti Gaziantep’te düzenlenecek Fuar; Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB), Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası'nın destekleriyle düzenlenecek ve 2 salon 30 bin m2 alanda 10 ülkeden 200 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşecek.

Halı sektörü, Türkiye'nin dünya genelindeki ticaret hacmini 17,2 milyar dolara taşımıştır. Türkiye, 117 ülkeye yaklaşık 3 milyar dolarlık halı ihracatı gerçekleştirmiştir ve bu alanda önemli bir oyuncu konumundadır.

Gaziantep Halı Fuarı, sektördeki firmaların iş bağlantılarını güçlendirmesi ve yeni iş fırsatları yakalaması için önemli bir platform olacaktır.