Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında emekliye ek zam, kök maaş ve asgari ücrete ara zam konuları da gündeme geldi.

Ekonomim'de yer alan habere göre, AK Parti Kızılcahamam kampında emeklilere ek zam yapılmaması, kök maaşların düzeltilmemesi ve asgari ücrete ara zam yapılmaması konusunda karar alındığı öne sürüldü. Vergi kaybının önlenmesi için ciddi tedbirlerin alınması da konuşuldu.

Emekliye Ek Zam ve Asgari Ücret Kulisi! AKP Toplantısının Gündemi! 

EYT gibi seçim öncesi yapılan düzenlemelerden uzak durulacağı belirtildi. Önümüzdeki dönemde yapısal reformları da içeren düzenlemelerde gerçekçi bir yaklaşımla hareket edilecek, atılacak adımlarda etki analizleri yapılarak yol alınacak.

Asgari ücret ve emekli maaşlarındaki iyileştirmelerle ilgili son dönemde muhalefetten gelen vaatler gerçekçi bulunmadı. Temmuz ayında emeklilerin kök aylıklarında iyileşme ve asgari ücrette bir düzenleme yapılmasının planlanmadığı kaydedildi.

Enflasyonu tek haneye indirmek önümüzdeki dönemde birinci öncelik olarak belirlendi. Önümüzdeki günlerin öncelikli gündemi mali tedbirler olacak. Hükümet vergi adaletine yönelik adımlar atılacak.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ