Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında enflasyonla mücadele vurgusu yaparken "Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur" ifadelerini kullandı.

Bayram mesajında terörle mücadeleden son seçim sonuçlarına birçok konuya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonla mücadele için ayrıca parantez açtı. Erdoğan ayrıca önümüzdeki 4 yılda seçim olmayacağını belirterek "Bu dönemi hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız" mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı video mesajındaki konuşması şöyle:

Aziz milletim değerli kardeşlerim. Sizleri en kalbi duygularımla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı canı gönülden tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak hep birlikte bayrama vasıl olduk.

Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. Bizleri sevdiklerimizle beraber sağlık ve afiyet içerisinde bir bayrama daha kavuşturduğu için Rabbime hamdediyorum.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur. Tüm dünya ile birlikte millet olarak bizim de canımızı yakan bu meseleyi Allah'ın izniyle çözmekte kararlıyız.

Gaziantep'te Akıl Almaz Görüntüler! El Freni Çekilmeyen Araç Çocukları Ezdi! Gaziantep'te Akıl Almaz Görüntüler! El Freni Çekilmeyen Araç Çocukları Ezdi!

Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görebileceğiz. 31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla ortaya çıkan 4 yıllık seçimsiz dönemi bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız.

Türkiye'nin ortak vatanımız, demokrasimizin ortak değerimiz olduğunun bilinciyle inşallah hep birlikte çok çalışacağız, üreteceğiz, emek vereceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar bize durmak, dinlenmek, soluklanmak yok.

Rabb'im yar ve yardımcımız olsun diyorum. Bu vesileyle bir kez daha 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek iradesine sahip çıkan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Rekabet seviyesi çok yüksek bir seçimden yeni çıkmış aziz milletimizden bayramın manevi iklimini, kırgınlıkları gidermek için fırsata çevirmelerini özellikle istirham ediyorum.