Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu memleketi Gaziantep'te kullandı.

Eski Adalet Bakanı Gül, Oyunu Gaziantep'te Kullandı! "Bugün artık söz de, yetki de, karar da milletimizindir"

"Bugün artık söz de, yetki de, karar da milletimizindir" Abdulhamit Gül, oyunu kullandıktan sonra seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün artık söz de, yetki de, karar da milletimizindir. Bizler milletimize anlattık, herkes seçim çalışmalarını tamamladı. Artık milletimizin karar verme anı. Sandık demokrasinin namusudur.

En doğru sözü milletimiz söyleyecektir. Milletimiz hakemliğini en güzel şekilde yapacaktır. Sonuç demokrasinin kazanımı şeklinde olacaktır. Bugün ülkemizin ve Türkiye Yüzyılı'nın doğum günü olmasını temenni ediyoruz.

Gaziantep Haber! Uçakla Yolculuk Yapacaklara Kötü Haber! Yüzde 43'lük Artış! Gaziantep Haber! Uçakla Yolculuk Yapacaklara Kötü Haber! Yüzde 43'lük Artış!

Huzur içinde güzel bir seçim günü olmasını temenni ediyorum. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve bilgi gelmedi. Temennimiz de çok güzel birlik ve beraberlik içerisinde seçim atmosferinin geçmesi. Milletimizin verdiği karar başımızın üstünedir. Umarız ülkemiz için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı kuracağımız bir netice olur" diye konuştu.