Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, esnaf ve fabrika işçileriyle bir araya geldiler.

İlk ziyaret, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikaya yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, işçilere yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Fabrika ziyaretinde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şunları söyledi: “Organize sanayi, zaman her zaman bizim gözümüzün nuru, başımızın tacıdır.

Organize Sanayi Bölgemizde, 250 binin üzerinde kardeşimiz çalışıyor. Bin 500’e yakın işletme var ama 250 bin kardeşimizin hayatı bizim için çok önemli. Bunun için de önemli projelere imza atıyoruz. Belediyecilik; gerçekten çok zor iş, Gaziantep’te gerçekten çok daha zor bir iş. Organize Sanayi Bölgesine çok önem veriyoruz.

IBAN Üzerinden Para Gönderenler Dikkat! Suçlu Durumuna Düşebilirsiniz! IBAN Üzerinden Para Gönderenler Dikkat! Suçlu Durumuna Düşebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi