Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı''Başkanımız @FatmaSahin basın mensupları ile bir araya geldi. ✒️📰 Programda #GaziantepBüyükşehir olarak ulaşım, çevre, konut, kentsel dönüşüm, enerji, tarım, restorasyon ve sosyal alanda yaptığımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Fatma Şahin, gazetecilerle sohbet etti. Buluşmada ayrıca Şahin, Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi’nin son 10 yılda yaptığı önemli projeler ile yeni çalışmaların yer aldığı sunumu yaptı. Sunum sonrası ise Şahin, gazetecilerden gelen soruları yanıtladı.

FATMA ŞAHİN SON 10  YILA DAMGA VURAN PROJELER HAKKINDA SUNUM YAPTI!

Toplantıda sunum öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir ve ülkeye hizmet için gayret ve sevdalarının olduğunu belirterek, “Hayat geçip gidiyor. Nasıl geçirdiğin, ne hizmet yaptığın çok önemli.

Bu memleketin ihracatının her bir rakamının değişmesinde, okuyan her bir çocuğun çalışmasında, bu şehrin hedeflerine aşkına sevdasına ulaşmasında bir sevdamız var. O yüzden biz birbirimizi seviyoruz.

Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü

O yüzden birbirimizle yazgı birliği yaptık. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta beraberiz diyoruz. O yüzden dünyanın en büyük felaketinde, milletin en büyük dayanışmasından çıkarken arkamızı döndüğümüzde de yanımızdaydınız. En güzel günümüzde de yanımızdasınız. Bu ortaklık, yazgı birliğinin biz bugün şahidiyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi