Deprem Bilimci (Kahini) Hoogerbeets'den 8 Şiddetinde Deprem Açıklaması! Deprem Bilimci (Kahini) Hoogerbeets'den 8 Şiddetinde Deprem Açıklaması!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir'e Bağlı Tramvay, Turuncu Otobüsler ve Gaziray Ücretsiz Hizmet Verecek!

Bu kapsamda şehir içi ulaşımda vatandaşlara kolaylık sağlamak için 9 Nisan ile 12 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Büyükşehir'e bağlı tramvay, turuncu otobüsler ve Gaziray ücretsiz hizmet verecek.

Yasin-i Şerif ve fidan dağıtılacak Bayram boyunca 24 saat ekibiyle vatandaşa hizmet verecek Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, akraba veya yakınlarını ziyaret edecek vatandaşlara Yasin-i Şerif hediye edecek.

Bunun yanında mezarlıklarda, 24 saat anons sistemiyle Kur'an'ı Kerim okunacak. Büyükşehir Belediyesi, ayrıca mezarlıklarda ücretsiz fidan dağıtacak. Öte yandan vatandaşa daha iyi hizmet sağlanması adına mezarlıkların iç kısımlarında temizlik yapılırken bordürlerde de boya badana işlemi gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi