Site dâhilinde üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerden ve yayınlanan İçeriklerden dolayı www.antepsonhaber.com’un, işbirliği içinde bulunduğu kurumların, www.antepsonhaber.com çalışanlarının ve yöneticilerinin sorumluluğu bulunmamaktadır. Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü, bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren üçüncü kişilerin sorumluluğundadır. Www.antepsonhaber.com, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve İçeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir.

Kullanıcılarımızın kişisel hakları, bizim için de kendileri için oldukları kadar önemlidir. Ancak, var olan yasalar çerçevesinde, devlet organları yasadışı içerik tespit edip, bizden kullanıcı bilgilerini istediği takdirde, gerekli kişisel bilgiler, tarafımızca devlet organlarına teslim edilebilir.

Biz, bir haber / eğitim / araştırma sitesi olduğumuzdan, bu tür telif hakkı alınmış materyallerin kullanımının “adil kullanım” kapsamında olduğuna inanıyoruz .

Yasal bir telif hakkı sahibi ya da bunun için belirlenmiş bir temsilci iseniz ve web sitemiz üzerinden erişilen ya da erişilebilen içeriğin bir telif hakkını ihlal ettiğini ve “Adil Kullanım” sınırlarının dışında kaldığına inanıyorsanız , lütfen bizimle info [@] antepsonhaber.com aracılığıyla iletişime geçin.

Hemen müdahale edeceğiz ve gerekli önlemleri alacağız.

Telif hakkı ihlali iddiasıyla ilgili bildirim verilirse, söz konusu materyale (materyallere) erişimi kaldırmaya veya devre dışı bırakmaya çalışıyoruz.

Bilginin serbest akışına inanıyoruz ve bu site, makaleler, videolar ve resimler dahil olmak üzere bizim tarafımızdan yaratılmayan içerikler içerebilir. Bu web sitesinde yayınlanan tüm üçüncü taraf materyalleri, ilgili sahiplerin / yazarların telif hakkıdır. Www.antepsonhaber.com, bu materyallerde telif hakkı talep etmez.