Instagram gizli hesap görme ücretsiz bir şekilde yapabilmenin yolu var. Tabi bu yol güvenilirlik açısından da çok önemli rol oynamaktadır. Yapmanız gerekenlerin detaylarına bakalım.

Instagram Gizli Hesap Görme Ücretsiz

Instagram Gizli Hesap Görme ücretsiz

WhatsApp Kullanıcılarına Müjde! Yeni Özellikle Geliyor! WhatsApp Kullanıcılarına Müjde! Yeni Özellikle Geliyor!

Çoğu internet kullanıcısın son zamanlarda merak ettiği gizli profilleri görme instagram uygulamasında çok popüler oldu. Kullanıcılarda bunu bir şekilde denemek istiyor.

Bilindiği üzere internet aleminde de güvenlik açığı çok olduğundan denemek isteyen kullanıcılar biraz çekimser kalıyor. Bizde sizler için hem güvenlikli hem de ücretsiz yolunu göstermeyi denedik. İlk olarak yapmanız gereken işlem sahte bir instagram hesabı açmanız olacaktır. Daha sonra hesabını görmek istediğiniz kişi kız mı erkek mi ona karar verip ona göre işlemler yapmanız olacaktır.

Eğer hesabını görmek istediğiniz kız hesabı ise;

Açtığınız instagram hesabının içini makyaj, kedi, takı, elbise gibi görseller ve videolar yükleyerek canlandırın. Ortalama en azından 40 tane resim ve video karışık olsun. Daha sonra rast gele hesapları takip edin. En azından 50 takipçi olsun 25 kişiyi de takip edin. Son olarak ise hangi hesabın içini görmek istiyorsanız, ona istek atın.

Yüzde doksan kabul edecektir. Diğer yandan görmek istediğiniz hesap erkek ise;

Açtığınız instagram hesabının içini pubg, futbol, haber, fitness gibi görseller ve videolar yükleyerek canlandırın. Ortalama en azından 50 tane resim ve video karışık olsun. Daha sonra rast gele hesapları takip edin. En azından 55 takipçi olsun 45 kişiyi de takip edin. Son olarak ise hangi hesabın içini görmek istiyorsanız, ona istek atın. Yüzde doksan kabul edecektir. Bu arada instagram gizli hesap görme işlemlerinin hepsine https://www.antepsonhaber.com/instagram-gizli-hesap-gorme/ bakabilirsiniz. İNSTAGRAM GİZLİ HESAPLARI [GÖRME SİTESİ] İÇİN TIKLAYIN...

Instagram Gizli Hesap Görme Uygulaması

Instagram gizli hesap görme yöntemlerinde aşağıdaki uygulamalar mevcuttur. Yalnız bu noktada hiç bir şeyin garantisi yoktur. Bu uygulamalar bilgilerinizi istediği için hesaplarınızın elinizden çıkma ihtimali vardır. Bu sebeple tüm sorumluluk size aittir.

Postegro

Lili

Lili uygulaması gelmektedir. Not: Uygulamaların güvenirlilik garantisi yoktur. Bazen de hatalar verebilmektedir. Sorumluluk size aittir.

Ghosty

Pingru

Pingru uygulaması özellikleri.

  • Instagram üzerinden fotoğraf ve video indirme
  • Kimi takip ettiğini görme
  • Profil fotoğrafını daha büyük görme
  • Profilleri kimin takip ettiğini izleme

Not: Uygulamaların güvenirlilik garantisi yoktur. Bazen de hatalar verebilmektedir. Sorumluluk size aittir.

Bestwhozi.com

Instagram gizli hesap görme 2024 yöntemlerini derlemeye çalıştık. Umarım faydalı olmuştur. Not: Uygulamaların güvenirlilik garantisi yoktur. Bazen de hatalar verebilmektedir. Sorumluluk size aittir.

Son olarak en detaylı olarak buradan https://webhakim.com/instagram-gizli-hesap-gorme.html bakabilirsiniz.

3. Taraf Uygulamaları Güvenli Mi?

Ücretsiz olarak anlattığımız yöntemlerde herhangi bir sorun yoktur. O şekilde güvenli bir şekilde gizlilik hesaplarına bakabilirsiniz. Fakat uygulamalar üzerinde yapacağınız işlemlere dikkat edin. Instagram uygulaması tarafından desteklenmemektedir. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi paylaşmayın. Fake bir hesap ile işlem yapmanızda yarar var.

Instagram Gizli Hesap Görme Karşı Taraf Anlar Mı?

Gizli hesap görme işleminde bakacağınız uygulamalarda karşı tarafın anlaması olanaksızdır. Zaten fake bir hesap açacağınız için anlamayacaktır. Instagram gizli hesap görme yöntemi genel olarak tüm hatlarıyla bu şekilde herhangi bir sorunuz olursa bize yorumlardan yazabilirsiniz. 

Kaynak: https://isocialtips.com/best-private-instagram-viewer/