Bilindiği üzere bu sorunda genel olarak hesabını donduran kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Peki; Instagram kullanıcı bulunamadı hatası nasıl çözülür? birlikte bakalım. Milyonlarca kişi bilindiği üzere Instagram uygulamasını kullanmaktadır. Tabi durum böyle olunca bazı hatalar alınabilmektedir. Bunlardan biri olan Instagram kullanıcı bulunamadı hatası olmaktadır.

Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür?

1- Instagram kullanıcı bulunamadı hatası için tıklayın

2- Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? seçeneğine Evet veya Hayır burada Hayır kısmına tıklayın. Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür

3- Nüfus Cüzdanınızda Yazan Adınız Soyadınız Bu bölümü tamamen eksiksiz doldurun.

4- Instagram Kullanıcı Adınızı girin. (Instagram kullanıcı adınızı doğru olarak hatırladığınızdan bu alanı doldurmayın. E posta ile  kullanıcı adı bilgilerinizi isteyin)

5- E-posta adresiniz Instagram hesabınızı oluşturduğunuz veya hesabınıza tanımlı e-posta adresi olması gerekmektedir.

6- Hangi ülkeden yazıyorsunuz? Yaşadığınız ülkeyi belirtip, Gönder butonu ile buradaki işlemleri tamamlayabilirsiniz. Burada Instagram bu formda belirttiğiniz bilgilere bakacak, belirtilen mail adresine sizin olduğunuzu tam olarak doğrulayacak bazı prosedürleri daha devreye sokacaktır. Bunları da sağladıktan sonra “Instagram kullanıcı bulunamadı hatası” ile karşılaşmadan tekrar hesabınıza erişim sağlarsınız. Bu arada instagram destek hattı üzerinden de https://www.antepsonhaber.com/instagram-destek-hatti/ bakabilirsiniz. INSTAGRAM DESTEK HATTI VE TÜM BİLGİLER

Diğer Bir Yöntem

Instagram kullanıcı bulunamadı hatası çözümü @ sembol kullanmaktadır. Instagram, kullanıcı giriş ekranında “@” sembolüyle başlayan kullanıcı adlarını kabul etmemektedir. Kullanıcı adınızda kullandığınız karakterlerin, doğru girildiğine emin olun.

1- İlk önce mobil uygulama üzerinden Instagram uygulaması hesabınıza giriş yapın.

En İyi Hosting Firmaları En İyi Hosting Firmaları

2- Daha sonra giriş ekranı üzerinden Android işletim sisteminde: Giriş Yapmayla İlgili Yardım Al, iOS işletim sisteminde ise: Şifreni mi Unuttun? seçeneklerine tıklayın.

3- Son olarak Android ile: Hesap Giriş Bilgileri sorasında ise Giriş Bilgilerimi Kullanamıyorum kısmına tıklayın. iOS işletim sisteminde benzer işlemleri uygulayın.