İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre adını açıklamak istemeyen İsrailli yetkili, "İran'a karşı geniş çaplı gerilimi tırmandırma konusunda gerçek bir ihtimal bulunmuyor ancak olası intikam saldırısına karşı hazırlıklar var." ifadesini kullandı.

İsrail'de Halk Panik Halinde! İsrailliler Süpermarkete Bankalara AKIN ETTİ

Haberde, İsrail'deki hava savunma sistemleri, istihbarat ve devlet dairelerinin İran'ın misillemesine karşı acil durum hazırlığında olduğu belirtildi.

Olası bir İran saldırısı korkusuyla tansiyon yükselirken İsrailliler önlem almaya başladı. Süpermarketlere ve bankalara hücum eden İsraillilerin önemli miktarda nakit para çekmeye hazırlandığı bildiriliyor.

Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar! Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar!

Bankalara da İran'dan gelebilecek olası bir karşılık beklentisiyle ATM'lerden büyük ölçekli nakit çekimlerine hazırlanmaları talimatı verildi.

Merkez Bankası, güvenlik endişelerinin nakit taleplerinin artmasına yol açtığı geçmiş örnekleri hatırlatarak, bu tür senaryolara hazırlıklı olunması için finans kuruluşlarına tavsiyelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi