Klavyede çukur sembolü nasıl yapılır? Çukur işareti en çok Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında kullanılmaktadır.

Klavyede çukur işareti kolay bir şekilde yapılmaktadır. Hemen bakalım. 1- İlk olarak klavyede Shift tuşunun yanında sembole tıklayın. 2- Daha sonra nokta tuşuna basın. 3- Son olarak Shift tuşuna ve > işaretine aynı anda basın. Tüm karakterleri birleştirin. Not:Şekilli Nick Yazma İçin Tıklayın

Çukur İşareti Ne Anlama Gelir?

Çukur İşaretinin Anlamı Nedir Çukur sembolü aynı mahalle içinde yaşayan pek çok kişinin vücudunda bulunan dövmedir. Mahallede duvarda büyük bir fontla grafiti olarak yer alıyor.

(•) Evdeki ailedir; anne, baba, eş ve çocuklardır.

(•) Bu dışarıdaki ailendir; kan kardeşin, ortakların ve dava arkadaşların.

(•) Bu en büyük ailendir; mahallede yaşayanlar, dövmeyi vücudunda barındıranlar.

(>) Bu çukurdur; mahalledir.

Şekilli Nick Yazma İçin Tıklayın

Telefondan Çukur İşareti Nasıl Yapılır?

Telefonda çukur simgesi yapmak isterseniz küçüktür ve büyüktür sembollerini kullanarak yapabilirsiniz. Yine de burada da kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Burayı tıklayarak detaylı işaret yapabilirsiniz. 

En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil

Çukur, dizisini izleyenler bilir. İstanbul’un semti olan Balat’ta oynanan dizi sembolü de oldukça dikkat çekmektedir. Yani bu işaret meşhurdur. Bu çukur işaretinin, anlamın büyük olması sebebiyle, dizi ve işarete anlam yüklemektedir.