Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023 Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023
Samsung akıllı telefon aldınız ve ne kadar garanti süresini kaldığınız merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz. Samsung garanti sorgulama işlemi öğrenmek için çok çeşitli yollar vardır, burada sizlere Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır? tüm detayları ile anlatalım. Bu arada hangi işlemi yaparsanız yapın mutlaka cihazınıza ait IMEI numarasını bilmelisiniz. Şimdi yazımızın tüm detaylarına bakalım.

IMEI numaranızı bilmeniz gerekiyor

Samsung Garanti Sorgulama Samsung garanti süresi sorgulama işlemi için ilk önce IMEI numaranızı öğrenmeniz gerekiyor. #Bunun için Arama kısmına gelip *#06# (Yıldız-Kare-Sıfır-Altı-Kare) tuşlarına basıp, arayın. Karşınıza siyah bir imei ekranı çıkacaktır. Bu şekilde imei numarası öğrenilir.

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?

samsung garanti sorgulama kvk
  • İlk olarak Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin.
  • Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın.
  • Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin.
  • 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’ni arayın.
  • Burada cihazın IMEI numarasını ve model bilgilerini söyleyin.
  • Telefonunuzun garanti süresini öğreneceksiniz.
Not: Garanti sorgulama işlemi yaptığınız telefonun garanti belgesi ve faturasını yanınızda bulundurun. Diğer yandan ise e-Devlet IMEI sorgulama yaparak cihaz hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Samsung Garanti süresi

2 yıldır Cep telefonunun size teslim tarihi ile garanti süresi başlamış olur. Bu arada cep telefonu garanti süresi 2 Yıl / 24 Ay olmakla beraber, ürünün kullanım kılavuzunda yer alan hususlar dışında aykırı kullanımından kaynaklanan arızalardan oluşan sorunlar Garanti Kapsamına girmemektedir.

Samsung imei Garanti Sorgulama

İmei numaranızı öğrendikten sonra, 15 Haneli imei numaranızı örneğin, IMEI NO: X900X08X2471X54 satın aldığınız Firmanın sistemine girerek öğrenebilirsiniz.

Samsung Tablet Garanti Sorgulama

samsung garanti sorgulama tablet Tablet cihazlarda garanti 2 Yıl / 24 Ay süresi içerisindedir.

Çağrı Merkezini Arayarak Öğrenme

samsung garanti sorgulama iletişim Çağrı merkezi her gün saat 8 ila 20:00 arasında ulaşabilirsiniz. #Eğer bir Samsung cihazınız var ise garanti süresi cihazı aldığınız tarih ile başlar. Cihazınızı garantiye gönderdiniz, üretici sorunundan dolayı yeni cihaz gönderecekler. İşte bu yeni cihazın garanti süresi de teslim ettiğiniz eski ürününüzün teslim tarihi ile devam eder. Samsung cihazlarının garanti başlangıç süresi faturanızda ki tarihtir. Faturayı kaybettiniz işte o zaman tek yapacağınız şey cihazı aldığınız bayiye gitmektir arkadaşlar. Samsung telefon garanti sorgulama işlemini samsung firmasından öğrenmeniz gerekiyor, internetten yada müşteri hizmetlerinden öğrenemiyorsunuz. Eğer herhangi bir arıza olduğunda en yakın Samsung bayine gidin ve cihazı bırakın. Tabi garanti süresi hala devam ediyor ise yukarıda belirttiğim gibi eğer faturanız kayıp ise o an öğrenmiş olacaksınız. Öğrendiniz ve garantiniz devam ediyor ise cihazı bırakacaksınız iletişim bilgileriniz ile servis cihazınızı tamir edecektir. Telefonunuzu verdikten sonraki süreçte sizi bilgilendireceklerdir SMS yolu ile bu yüzden yedek bir telefon olsun yanınızda tabi. E-posta yolu ile de bilgi aktarımı yapabilirler. Arkadaşlar onarım süresi 20 iş gün olarak belirlenmektedir. Eğer tamir edilemez ise ve sorun üretici hatası ise yeni ürünün gelmesi 20 iş günü süresini geçebilir. Yeni cihaz hazır olduğunda da zaten bilgilendirirler sizi. Umarım samsung garanti sorgulama yazımız öğrenmek isteyenler için faydalı olmuştur.

Teknik servis ağlarına göre Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?

Satın almış olduğunuz cihaz KVK garantili ise https://www.kvk.com/Page/SafetyAndInvoice IMEI numaranız ile Samsung garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Cihaz Delta Servis garantili ise https://www.deltaservis.com.tr/tr/technical-service/warranty-inquiry.html IMEI numaranız ile Samsung garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Cihazınız Genpa garantili ise 0212 359 0 359 numaralı Genpa Çağrı Merkezi’nden Samsung garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Cihazınızın Genpa garantisinde olup olmadığını ise https://www.genpa.com.tr/imei-sorgulama cihazın IMEI numarası ile sorgulayabilirsiniz. samsung garanti sorgulama kvk Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır hakkında detaylı olarak bilgiler aktardık, çeşitli yollarını gösterdik. Son olarak çok daha kapsamlı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Yine de takıldığınız nokta olursa bize yazabilirsiniz. Kaynak: webhakim.com