Sandık Kokusu dizisinde Irmak rolüne hayat veren Meriç Aral merak konusu olmuştu. Aral'ın canlandırdığı Irmak karakterinin üvey babasına aşık olması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Sandık Kokusu Dizisinden Flaş Sahne! Üvey Babasıyla Aşk Yaşayıp Annesini Terk Etti!

Sandık Kokusu dizisinde Irmak rolüne hayat veren Meriç Aral sosyal medyada merak konusu olmuştu. Şimdi de Aral'ın hayat verdiği Irmak karakterinin bir sahnesi konuşuluyor. Sandık Kokusu dizisinde Irmak üvey babasıyla aşk yaşayıp annesini terk edince olanlar oldu.

Kızılcık Şerbeti, Ömer derken şimdi de Sandık Kokusu son bölümde kızı Irmak'ı eski eşiyle gören Filiz'in yıkıldığı an sosyal medyayı salladı.

Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar! Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar!

Filiz'in (Demet Akbağ) kızı ve Karsu'nun (Özge Özpirinçci) ablası olan, yıllardır görüşmedikleri aile üyesi Irmak karakteri ile Sandık Kokusu'na katılan Meriç Aral sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyada ise bu anlara tepki gösterenler de vardı. Kimi seyirciler "Bu nasıl çarpık ilişki neden her dizide bir skandal", "Mide bulandırıcı, tüyler ürpertici", "Alev kalk büyüğün geldi" yorumlarında bulundu.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ