Hem üretim hem de yönetim süreçlerinde yapay zekadan faydalanmayı planlayan SASA, dünyanın önde gelen yapay zeka araştırma merkezlerinden ZEKI'ye üyelik başvurusu yaptı.

Gaziantepliler Ne Yediğinize Dikkat Edin! O Kişilere Ceza Yağdı! Gaziantepliler Ne Yediğinize Dikkat Edin! O Kişilere Ceza Yağdı!

SASA Yapay Zeka Dünyasına Giriş Yaptı! 

Ocak ayında Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu liderliğindeki SASA heyeti Berlin'deki ZEKI'yi ziyaret ederek sürecin ilk adımını atmıştı. Adana ziyaretinde Prof Albayrak'a merkezde farklı alanlarda çalışan bir bilim insanları ekibi eşlik etti. SASA'nın yeni yatırımı PTA tesisleri dahil olmak üzere tüm tesisi gezen heyete, farklı alanlardaki üretim süreçleri hakkında bilgi verildi.

Erdemoğlu: "ZEKI ile yapacağımız işbirliği ile sistemlerimizi ve süreçlerimizi tam dijitalleştirmeyi ve yapay zekadan mümkün olan tüm alanlarda faydalanmayı planlıyoruz. Böylece üretim verimliliğimizi olabilecek en üst seviyeye çıkarırken, inovasyona daha fazla kaynak ayırabileceğiz. SASA bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inovasyona ve sürekli geliştirmeye yatırım yapmaya devam edecek."

Editör: Haber Merkezi