Son Dakika Haberi! Avrupa'da bu sezon Galatasaray, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mücadele eden Türkiye play off turu rövanş mücadelelerinde galibiyet ararken oynanan ilk maçların ardından ülke puanı sıralaması da merak konusu oldu.

Son Dakika Haberi! UEFA Ülke Puanında Son Durum! YILLAR SONRA MÜJDELİ HABER

Bu sezon 4 takımımız Avrupa kupalarında mücadele ederken, Galatasaray Şampiyonlar Ligi, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise Konferans Ligi'nde boy gösteriyor.

Temsilcilerimiz gruplara kalabilmek adına mücadelelerini sürdürürken, Devler Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray Play-off ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederken, Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Twente'yi 5-1, Beşiktaş ise Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti.

Gaziantep Haber! Süper Kupa Finali Ne Zaman Oynanacak? Galatasaray ile Fenerbahçe Karşı Karşıya Gelecek! Gaziantep Haber! Süper Kupa Finali Ne Zaman Oynanacak? Galatasaray ile Fenerbahçe Karşı Karşıya Gelecek!

Konferans Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Adana Demirspor ise Genk karşısında uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol sonucu 2-1 mağlup olurken, Türk ekipleri haftayı 4'te 3 ile kapatmış oldu.

UEFA Ülke Puanında Son Durum

11) AVUSTURYA

PUAN: 29.700

10) TÜRKİYE

PUAN: 31.100

9) İSKOÇYA

PUAN: 31.750