Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı beklenen illeri bir bir açıkladı. Diğer yandan da 31 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar geldi. Peki bugün (26 Ocak) hava nasıl?

Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü Gaziantep'te Eski Ortakların Tartışmasında Vahşet Yaşandı! 3 Ölü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Isparta çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BUZLANMA VE DONMAYA DİKKAT

Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

31 İL UYARILDI

MGM ayrıca 31 ilimiz için de sarı ve turuncu kodlu uyarı paylaştı. İşte o illerin listesi: Adıyaman, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Zonguldak, Bayburt, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Editör: Haber Merkezi