Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Gaziantep'teki araç sahiplerinin periyodik araç muayene süreçlerini geliştirmek amacıyla yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdi.

TÜVTÜRK tarafından uygulanacak olan yeni sistem sayesinde muayene işlemleri daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilecek, bu da sürücülerin zamanlarını daha verimli bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyacak.

Gaziantep'teki TÜVTÜRK istasyonlarında başlatılan yeni sistem, milyonlarca araç sahibi için önemli bir kolaylık sağlıyor. Bekleme sürelerini azaltmak için geliştirilen bu sistemle, gezici muayene istasyonları devreye alındı.

Bu sayede 25 milyon aracın muayene işlemleri hızlanacak. Gaziantep'teki sürücüler, bu gezici istasyonlar aracılığıyla daha kısa sürede muayene olabilecekler ve bu da daha konforlu bir deneyim sunacak.

Ülke genelinde 77 ilde faaliyet gösteren gezici istasyonlar, araç sahiplerine hizmet vermektedir ve büyük şehirlerde bu istasyonların sayısı artmaktadır. Gaziantep'teki gezici istasyonlar, sadece randevu sistemiyle çalışarak, muayene işlemlerini düzenli bir şekilde yürütmekte ve sürücülere zaman kazandırmaktadır.

TÜVTÜRK'ün online randevu sistemi sayesinde sürücüler, istasyonlara gitmeden önce işlemlerini planlayabilirler. Ayrıca, yeni sistem Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü için gerekli belgelerin yetkili kurumlarca daha kolay alınmasını sağlayarak, ek testlerin gerekliliğini ortadan kaldırarak sürücülere ekstra zaman kazandırmaktadır.

Gaziantep'teki araç sahipleri ve sürücüler, TÜVTÜRK'ün resmi web sitesi üzerinden daha fazla bilgi edinebilir ve gezici istasyonlarla ilgili randevu detaylarına ulaşabilirler.

Deprem Bilimci (Kahini) Hoogerbeets'den 8 Şiddetinde Deprem Açıklaması! Deprem Bilimci (Kahini) Hoogerbeets'den 8 Şiddetinde Deprem Açıklaması!

Gaziantep'teki sürücülerin yaşamını kolaylaştıran bu hizmet, zaman yönetimi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Haber Merkezi