Twitter profil görüntülüme özelliği devreye girecek mi? Stalklama artık gizli saklı olmayacak gibi duruyor.

Tamamen kapitalist sistemle hareket eden Elon Musk Twitter üzerinde değişimler yapmaya devam ediyor. Parayı veren kimin stalkladığı anlayacak mı?

Twitter Profil Görüntüleme Nasıl Yapılır? Elon Musk Detayı

Elon Musk, Twitter'ın para kazanma programının bir uzantısı olarak gelen diğer kişiler profillerini görüntülediğinde görünen reklamlar için kullanıcılara ödeme yapacağını söyledi. Ancak bu teklif, Musk'a göre yalnızca doğrulanmış kullanıcılar içindir.

Twitter patronu, içerikleriyle ilgili gösterimler için ödeme alan Twitter içerik oluşturucuları için, yeni para kazanma programının bunu çifte ödeme yapacağını söyledi.

En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil

Yeni para kazanma planını bir tweet aracılığıyla duyuran Musk, şunları söyledi:

Yakında başkaları profil sayfanızı görüntülediğinde görünen reklamlar için de ödeme alacaksınız, bu da ödemeleri yaklaşık olarak ikiye katlıyor.

“Bu platformdaki birçok hesap, doğrulanmış abone olmaları halinde reklam geliri paylaşımında ayda binlerce dolar kazanabilir! ”

Twitter Blue'ya abone olan ve son 3 ayda her ay 5 milyondan fazla tweet gösterimi kazanan kullanıcılar katılmaya hak kazanır.

Musk'a göre, içerik oluşturucu ödemelerinin ilk turu toplam 5 milyon doları bulacak ve Şubat ayından itibaren kümülatif olacak. Ödemeler Stripe aracılığıyla yapılıyor.

Diğer yandan ise bu yeniliklerin yanında eğer iddialar doğruysa parayı veren hesabı görecek. Twitter'a yapılacak yeni güncellemeyle artık profile bakan kişiler gözükecek.

Yani eğer iddialar doğruysa parayı veren hesabı görecek. "Twitter Blue Abonelerinin, anonim gezinme için "Özel Profil Taramayı" açmasına izin verilir." iddialar arasında.

Twitter profiline bakanlar Elon Musk'tan konuya dair bir resmi açıklama gelmedi.

Twitterda profiline bakanları görmek mümkün mü?

Twitter da profiline bakanlar görülüyor mu soruna gelecek olursak maalesef böyle bir veri, başka uygulamalar tarafından sunulmuyor.

Buradan tüm detaylarına https://webhakim.com/twitter-profiline-bakanlar-gorulur-mu.html bakabilirsiniz.