Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023 Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023
Challenge required hatası uygulamanın güvenliği ile alakalı bir sorundur. Instagram challenge required, kullanıcıların robot mu yoksa insan mı olduğunu kontrol etmek amacıyla kullanılan bir yazılımdır. Uygulamalara girin ve 3.part uygulamaları silin.

Challenge required Instagram Ne Demek?

Challenge required Instagram Ne Demek Challenge Required instagram hatası kısacası güvenlik ile ilgili sorunun olduğunu yada güvenlik ile ilgili bir sorunun oluşabileceğini belirtmektedir. Challenge Required, Instagram uygulamasının kullanıcıların insan olup olmadığını kontrol etmek için kullandıkları bir yoldur. Botların instagram uygulamasını kullanmasını önlemek için oluşturulmuştur. Diğer yandan ise Challenge Required yönteminde girmeye çalıştığınız hesabın size ait olduğuna emin olmaktır. Ayrıca hata mesajıyla karşılaşırsanız, Instagram sizden hesabın size ait olup olmadığını kanıtlamanızı istemektedir.

Challenge required Instagram Hatası ve Çözümü

challenge required instagram hatası Challange Required sorunundan kurtulmak için; 1- İlk olarak bilgisayarınız üzerinden instagram’a giriş yapın. 2- Daha sonra Profil kısmına oradan Ayarlar ve daha sonra İzinli uygulamalar kısmına tıklayın. 3- Bu sayfada izin verdiğiniz tüm uygulamaları kaldırın. 4- Daha sonra şifrenizi değiştirin ve telefonunuzdaki tüm üçüncü parti uygulamaları kaldırın. Bu şekilde hata ortadan kalkmış olacaktır.