Ailemizden sonra belki de en çok arkadaşlarımız ile vakit geçiriyoruz. Öyle ki bazen onlarsız hiç bir şey yapmıyoruz. Tabii yeri geldiğinde de sevgimizi sonuna kadar göstermek istiyoruz. İşte bu noktada doğum günleri adeta benzersiz bir gün olmaktadır. Bizde sizler için çok değerli dosta doğum günü mesajı listesi hazırladık. Hadi arkadaşa doğum günü mesajlarına bakalım.

Dosta Doğum Günü Mesajı

arkadaşa doğum günü mesajı duygusal

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yaşlara.

Gelemedik ama unutmadık da; doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara. Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır. Açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle. Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım…

Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Trendyol Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kolay Yöntem [Resimli Anlatım] Trendyol Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kolay Yöntem [Resimli Anlatım]

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

”Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.”

”Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım canım arkadaşım.”

”Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.”

”Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.”

”Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek, tek toplarsın sonra birer, birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yaşlara…

Kaç yıl oldu seninle tanışalı? Ne kadar zaman geçirdik hem mutlulukta hem de üzüntüde? Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için şükrediyorum. İyi ki varsın, yeni yaşının sana her daim mutluluk getirmesini dilerim, Doğum günün kutlu olsun.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Bugün doğum gününü kutlamayanın vay haline! Allah onları senin gazabından korusun, sana mutluluk dolu uzuuun yıllar versin.

Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.

En yakın arkadaşa doğum günü mesajı kısa

arkadaşa doğum günü mesajı kısa

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun. Arkadaş kış ortasında yaz getirendir. Dost ise çöl ortasında suyunu yanındakiyle paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun nice güzel ve mutlu yıllara.

Senin için çok özel olan bu günde yanında olamamak beni derinden üzse de kalbimin her zaman senin yanında olduğunu bilmeni isterim. Seni tanıdığım neşeli ve mutlu hallerin hiçbir zaman eksilmesin. Doğum günün kutlu olsun can dostum.

Sıradan bir arkadaş sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım…

Gözünü açtığın gün beni görmesen de hiç değilse bugün hep beni gör! Doğum günün kutlu olsun en sevdiğim arkadaşım. Yeni yaşın her zaman hep olduğun gibi deli dolu, mutlu ve neşeli kalmanı sağlasın. Her istediğin gönlünce olsun canım arkadaşım. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşlık ağlamaksa ve yüreğindeki acıyı paylaşmaksa ben hep senin arkadaşındım! Arkadaşlık üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için gerekirse ateşe atılmaksa ben her zaman sana bir kucak, gerekirse elini gözünü kırpmadan ateşe sokacak bir dostum! Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım…

O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, arkadaş eli elini hiç bırakmasın ne olur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

En yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun

En yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun

Dost mermiyle vurulunca değil, unutulunca üzüntüsünden ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, bir kurşun yarası gibi ta kalbimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun. Seninle tanıştığımız ilk gün hala aklımda. Tanıştığımız ilk andan bugüne hayatıma katmış olduğun tüm güzellikler için sana minnettarım! İyi ki o gün tesadüf eseri tanışmışız ve iyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun ve doğum günün kutlu olsun.

Saatler boyunca sana çok farklı bir mesaj yollamak için çırpınıyorum. Ama yalnızca parıldayan bir yaşamın olmasını dileyebileceğim. Doğum günün kutlu olsun.

Yalnız kaldığını hissettiğinde unutma ki seni düşünen ve gönlünde sana yer bulunan bir dostun var. Kıymetli arkadaşım, doğum günün kutlu, yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Bilirsin ben süslü cümleler kuramam. Güzel söz söyleyemem! Bu benim tabiatım. Hatta hediye seçiminde de iyi değilim. Ancak senin gibi güzel bir dostu sevmekte üzerime de yok bilirsin. Doğum günün kutlu olsun biricik arkadaşım:)))

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara. Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Yanında olamadım bu güzel gününde ama sanma ki unuttum! Kaç senedir beraberiz ve bugüne kadar bir gün bile doğum günün unuttuğumu hatırlamıyorum o yüzden dostluğumdan asla şüphe etme. Doğum günün kutlu olsun her zaman seninle olmak dileğiyle. Bir daha ki doğum gününde şahane sürprizlerim olacak orasını hiç karıştırma.