Veraset Sistemi Nedir? [Türk Devletleri'nde ve Osmanlı'da Veraset Sistemi] Veraset Sistemi Nedir? [Türk Devletleri'nde ve Osmanlı'da Veraset Sistemi]
Uzaktan eğitimin açılması ile birlikte öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere EBA'ya giriş yapmaya başladılar. Bilindiği üzere EBA'da rozet uygulaması, ,seviye atlama, puan kazanma gibi işlemler bulunmaktadır. Sizler için EBA puan arttırma hilesi nasıl yapılır? bunu göstereceğiz. Bildiğiniz üzere EBA üzerinden oyunlar oynayabilir, ders izleyebilir ve çeşitli ders içeriklerine anında ulaşabilirsiniz. Tabi bunun yanında öğrenciler EBA’da izlediği her video, yaptığı her alıştırma için puanlar alıyor ve bu puanlar sayesinde rozetler kazanıyor. Güzel puanlar ve rozet kazanmak için de hedef davranışı sürekli tekrarlanıyor. Dahası EBA olağan platform olmaktan çıkıyor. Ayrıca EBA da 100 bin puanı dahi olan öğrenci 1001’i kazanmak için çaba gösteriyor. Buda öğrencilerin kazanma arzusunu yüksek tutuyor. Diğer yandan ise bütün bunlar öğretmenler içinde geçerlidir. Öğretmenlerde EBA üzerinden puan almakta ve rozet kazanmaktadır.

EBA Puan Arttırma Öğretmen

eba puan arttırma öğretmen İlk olarak sizlere EBA puan arttırma öğretmen kısmını göstereceğiz. Hemen detaylara bakalım. 1- EBA'ya Günlük Giriş Yapma: 2 puan kazanırsınız fakat stabil olarak verilmemektedir. 2- İleti,Tartışma: EBA sayfam kısmında yapacağımız her ileti oylama, tartışma ve etkinlik için günlük 3 puan alırsınız. Yani 1 günde toplam 12 puan kazanabilirsiniz. eba puan arttırma öğretmen 2020 3- EBA Dersler: Dersler kısmından her sınıf yada grup için gönderilen ders içeriği için 5 puan, gönderilen test için ise 4 puan alırsınız. Bir tüyo vermek gerekirse 30 kişilik bir sınıfı istediğiniz kadar gruba bölerek alacağınız puanı arttırabilirsiniz.
  • Bu işlemi gruplar/yeni grup oluştur/Grup adını yaz>/Etüt, proje veya çalışma grubu oluştur/ Gruba üye olacak öğrencileri seçin son olarak kaydedin. Böylelikle etkinlik ve test gönderebileceğiniz sayıyı artıracaksınız.
eba puan arttırma hilesi öğretmen 4- Sınavlar: Bu kısımdan kazanım kavrama testleri ve benzeri çalışmalar ile ilgili her sınıf yada grup için paylaş butonundan yapılan her paylaşım için 2 puan kazanırsınız. eba puan arttırma hilesi öğretmen 2020 5- Raporlar: EBA’da her gönderdiğiniz raporu incelediğinizde her rapor için 3 puan kazanırsınız. Genel performans raporları için 5 puan kazanarak EBA puanınızı arttırabilirsiniz. 6- Portfolyolar: Öğrenci çalışmalarını inceleyeceğiniz portfolyolar kısmından her öğrenci için yapacağınız yorumlardan 2 puan kazanırsınız. 7- Soru sınav ekleme: Soru sınav eklediğiniz takdirde her çalışmadan dolayı 2 puan kazanırsınız. Yani 10 soruluk bir sınavdan 20 puan kazanabilirsiniz. Ayrıca bu testi 10 gruba gönderseniz 40 puan eder. 8- Mesleki Gelişim: Mesleki gelişim kısmında girip kurslar ve gruplara katılarak yapılacak yapacağınız her yorum için 2 puan kazanabilirsiniz. 9- Ders akışları; ders akışı kısmından soru oluşturun. Her soru için 5 puan kazanın. 10- Çalışma Gönderme; ünitede yer alan çalışmaları sınıflara gönderdiğinizde, her gönderdiğiniz çalışma için 4 puan alırsınız. EBA puan arttırmak konusunda yukarıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Bu arada puanlar bazen bir sonraki gün geçebiliyor yada sistemi kapattıktan sonra geçebiliyor. ÖNEMLİ NOT YORUM YAP; Değerli öğretmen arkadaşlar ilk fotoğrafı görmüşsünüzdür, 20000 puanı nasıl yaptığımızı merak edenler için özel ve spesifik taktiklerimiz var, yorumlar kısmına yorum yaparsanız mail ile sizlere ulaşmaya çalışıp sizlere formülü göstereceğiz.

EBA Puan Arttırma Hilesi Öğrenci

eba puan arttırma öğrenci EBA puan hilesi öğrenci kısmını göstereceğiz. Hemen detaylara bakalım. 1- Sertifika veya Katılım Belgesi Ekle: Bu işlemi yaparak 5 puan kazabilirsiniz. eba puan arttırma öğrenci 2020 2- Her gün giriş yaparak 1 puan kazabilirsiniz. 3- Başarı Ekleme kısmından 5 puan kazanın. eba puan arttırma hilesi 4- İleti gönderin ve 2 puan kazanın. 5- Etkinlik ekleyen 5 puan kazanın. 6- Dersler kısmından ders izleyin ve 5 puan kazanın. 7- Kütüphane kısmında 3, 5, 10 puan kazanabilirsiniz. 8- PDF kısmından 3 puan kazabilirsiniz. 9- Döküman kısmından 3 puan olmak üzere toplamda 5000 bin puan kazanabilirsiniz. 10- Etkileşimde kısmından 15 puan kazanabilirsiniz. 11- Alıştırma kısmında 15 Puan kazanabilirsiniz. ÖNEMLİ NOT YORUM YAP; Değerli öğrenciler ilk fotoğrafı görmüşsünüzdür, 50000 puanı nasıl yaptığımızı merak edenler için özel taktiklerimiz var, yorumlar kısmına yorum yaparsanız mail ile sizlere ulaşmaya çalışıp sizlere formülü göstereceğiz.

EBA Puan Hilesi Öğrenci Video