EBA telefondan canlı derse katılma işlemini milyonlarca veli ve öğrenciler araştırıyor. Ayrıca EBA canlı ders uygulaması nasıl yapılır? diyede araştırılmaktadır. MEB Bakanı Ziya Selçuk açıkladığı EBA'da öğretmenlerin öğrencilere canlı ders anlatmanın yanında EBA TV'deki derslerle aynı zamanda olarak kendi öğrencilerine EBA üzerinden test etkinliklerini yönlendirip çalışma gönderebiliyor. Diğer yandan ise EBA canlı derse katılma tablet üzerinden de nasıl yapılır, hepsine bakalım. EBA canlı ders giriş ekranı uzaktan eğitime açılması ile birlikte çokça araştırılmaktadır. EBA canlı ders girişi nasıl yapılır? MEB'in müjdesini verdiği canlı sınıf uygulaması başladı. Uygulamada okul yöneticilerinde bulunuyor. Dahası okul müdürleri ve müdür yardımcıları sistem üzerinden canlı ders ataması yapmaktadır.

EBA Telefondan Canlı Derse Katılma

EBA canlı ders girişi nasıl yapılır? herkes araştırmaktadır. Yapmanız gereken öğretmeniniz tarafından size açılan canlı ders olup olmadığını linke http://www.eba.gov.tr/#/anasayfa tıklayarak öğrenebilirsiniz. Diğer yandan ise canlı dersinize, dersinizin başlangıç saati geldiğinde katılabilirsiniz. Bu arada “Katıl” düğmesi, dersiniz aktif olduğu sürece görünecektir. Ayrıca süre dolmadığı sürece, geç kalsanız bile dersinize katılabilirsiniz fakat dersin süresi bittiğinde derse katılamazsınız. İLGİLİ HABER: EBA Şifremi Unuttum Yeni Şifre Alma İLGİLİ HABER: EBA PUAN ARTTIRMA İÇİN TIKLAYIN

EBA Canlı Ders Uygulaması Nasıl İndirilir?

EBA canlı ders uygulaması giriş için yapmanız gerekenler var, hemen bakalım. 1- İlk önce telefona EBA uygulamasını indirin. EBA iOS için İNDİR, EBA Android için İNDİR 2- Uygulamayı indirin sonra açın ve uygulamaya izin verin. 3- Alt kısımda bulunan kısımda TC ve güvenlik kodunu girin. 4- Uygulamanın içinde lise, ortaokul, ilkokul canlı ders programına bakın ve canlı derse girin. Uygulamada öğretmenler, öğrencilere canlı ders anlatmanın yanında dersler, ödevler ve testler de verilmektedir. Öğretmenler, sistem vasıtasıyla öğrencilerin başarı durumlarını ve projelerini EBA uygulaması üzerinden takip edebiliyor.