En İyi 13 Yakındaki Kişileri Bulma Uygulaması Ücretsiz (WhatsApp) En İyi 13 Yakındaki Kişileri Bulma Uygulaması Ücretsiz (WhatsApp)
Bilgisayarınızın ekran kartı modelini ve özelliklerini kolayca öğrenebilirsiniz. Herhangi bir program kurmaya gerek kalmadan detaylıca bilgisayar özelliklerine ulaşabilirsiniz. Bu makalemizde ekran kartı öğrenme işlemini yapacaksınız.

Ekran Kartı Öğrenme (Dxdiag Yöntemi)

Ekran kartı modeli ya da özelliklerini öğrenmenin en kolay yöntemlerinden biri "Dxdiag" yöntemidir. Bunun için; 1 – Klavyenizde Windows tuşuna basın. Tuşa basılı tutarak "R" harfine aynı anda basın. 2 – Sonrasında açılan alana "dxdiag" yazın ve "Tamam" tuşuna basın. (Eğer bir uyarı alırsanız "Tamam" tuşuna basın ve devam edin.) Ekran Kartı Öğrenme 3 – Açılan pencerede yukarıdaki "Ekran" bölümüne tıklayın ve ekran kartı özelliklerini öğrenin. Ekran Kartı Öğrenme

Görev Çubuğu ile Ekran Kartı Bilgilerini Öğrenme

Masaüstünde sol altta görev çubuğu üzerindeki başlat yazılımına sağ tıklayın. Ekran Kartı Öğrenme Açılan pencerede "Aygıt Yöneticisi" alanına tıklayın. Daha sonra açılan pencerede “Görüntü Bağdaştırıcıları” seçeneğine tıklayarak, sahip olduğunuz bileşenleri görüntüleyip, ekran kartınızı öğrenebilirsiniz. Ekran Kartı Öğrenme En kolay ekran kartı özelliklerini öğrenme işlemi bu şekildedir. Eğer herhangi bir sorun veya hata alırsanız bizlere yorumlardan ulaşabilirsiniz.