Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, İpekyolu’na alternatif olacak olan OSB- Otoyol Tüneli Projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, ‘’Dülük Kavşağı’ndan OSB Tüneline giriyor ve OSB 4.Bölgeden çıkıyorsunuz. 7 kilometre uzunluğundaki tünel.

İle 15 dakika içerisinde OSB 4.Bölgeye geçmiş olacaksınız. 1,5 yılda projemizi tamamlayacağız. Daha hızlı bir şekilde iş yerinize gidin ve evlerinize ulaşın istiyoruz. Hem Organize Sanayi Bölgesi hem de bizim açımızdan çok önemli.’’

Şahin,‘’ Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak trafiğin yoğunluğu azaltmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehir merkezi ile OSB arasında yapılacak 7 bin 414 metre uzunluğundaki tünel projesi ile İpek Yolu’nun yükü hafifleyecek’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi