Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziantep’e gelen eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Gül Şehitkamil bölgesinde hizmet verecek 800 yataklı hastane müjdesini verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ziyarette ayrıca Şehitkamil için bir sağlık müjdesi de verdi.

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldiklerini hatırlatan Bakan Gül; Şehitkamil bölgesinde sağlık alanında yeni bir yatırımın müjdesini verdi. Bakan Gül, Gaziantep’i bölgenin sağlık üssü yapmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, Beykent Mahallesinde 800 yataklı yeni bir Şehir Hastanesi’nin yapılacağını duyurdu.

IBAN'a Para Gönderip Açıklama Kısmına Bunu Yazmayanlar Yandı! IBAN'a Para Gönderip Açıklama Kısmına Bunu Yazmayanlar Yandı!

800 YATAKLI BEYKENT HASTENESİ BÖLGENİN YÜKÜNÜ ALACAK

Beykent bölgesinde yapılacak 800 yataklı hastane için de ayrıca teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz, “Şehitkamil bölgemizde vatandaşlarımıza hizmet verecek ve bölgenin sağlık alanındaki büyük yükünü rahatlatacak Beykent Hastanesi projesinin devreye alınmasında büyük emeği olan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bakanımız Abdulhamit Gül başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ve değerli Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi