Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “İstikrarlı ve titiz çalışmalarımızın sonucunda Şehitkamil, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en yaşanabilir ilçesi seçildi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en yaşanabilir ilçesinin Şehitkamil olduğunu anımsatan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti: “Şehitkamil için daha güçlü, daha dirençli, daha huzurlu bir kent vizyonuyla yola çıktık.

Bu doğrultuda kaynaklarımızı verimli, etkili ve ekonomik bir şekilde kullanarak vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik önemli adımlar attık. Ekonomik, tarihî ve kültürel zenginliklerimizi en iyi şekilde değerlendirerek, ilçemizin ve halkımızın ortak geleceğini şekillendirme konusunda azami gayret gösterdik.

Hizmetlerimizi planlarken her bireyin yaşam kalitesini ve mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Şehitkamil’in kapsamlı gelişimini ve dengeli büyümesini sağlamak için çağdaş şehircilik ve planlama ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak çalışıyoruz.

Editör: Haber Merkezi