Threads Takipçi Hilesi (Takipçi Nasıl Kazanılır?) 2023 Threads Takipçi Hilesi (Takipçi Nasıl Kazanılır?) 2023
Gizli numaradan arama için operatörler üzerinden gizli arama gerçekleştirmek için #31# tuşladıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını girebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirerek arama yaptığınız zaman aradığınız kişinin ekranında “Özel Numara Arama” yazar.

Gizli Numaradan Arama Nasıl Yapılır?

Gizli numaradan arama nasıl yapılır, sizlere numaranızı nasıl gizleyeceğinizi Turkcell, Vodafone, Turk Telekom olmak üzere hepsini göstereceğiz.

Kendi Numaramı Nasıl Gizleyebilirim Turkcell

gizli arama nasıl yapilir Turkcell Akıllı telefonunuzdan numaranızı gizlemek için "özelden arama" yapabilmek için telefonunuzdaki "numara gizleme/gösterme" seçeneğini kullanabilirsiniz.
  • Bunun için herhangi bir numarayı tuşlamadan önce ilk olarak #31# yazınız.
  • Daha sonra telefon numarasını 11 haneli şekilde tuşlayarak kendi numaranızı gizleyebilirsiniz.
  • Örnek: #31#05321234567 bu şekilde telefonunuzdan kolayca gizliden arama yapabilirsiniz.
Gizliden çıkmak için sonraki aramanızda #31# tuşlamadığınız sürece telefon numaranız görünür şekilde olacaktır.

Vodafone Gizli Numaradan Nasıl Arama Yapılır?

gizli arama nasıl yapilir Vodafone Özel numaradan arama yapabilmek için Vodafone üzerinden yapmanız gerekenler var, bakalım.
  • ilk olarak aramak istediğiniz numaranın başına #31# yazın.
  • 11 haneli şekilde tuşlayarak kendi numaranızı gizleyebilirsiniz.
  • Örneğin; #31#0542212123400 numarayı gizleyebilirsiniz.
Gizliden çıkmak için sonraki aramanızda #31# tuşlamadığınız sürece telefon numaranız görünecektir. Hızlı bir şeklide gizli numaradan arama yapmak için telefonunuzdaki “numara gizleme/gösterme” seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmından yapabilirsiniz.

Türk Telekom Özel Numaradan Arama Nasıl Yapılır?

gizli arama nasıl yapilir Türk Telekom Gizli numaradan Türk Telekom'dan arama yapmak için neler yapılacak bakalım.
  • İlk önce aramak istediğiniz numaranın başına #31# yazın.
  • Daha sonra 11 haneli şekilde tuşlayarak kendi numaranızı gizleyin.
  • Örnek; #31#0542212123000 numarayı gizleyebilirsiniz.
Burada da gizliden çıkmak için #31# tuşlamadığınız sürece numaranız gözükecektir.

Uluslararası Numara Gizleme Kodu Kullanmak

141 - Birleşik Krallık, İrlanda #31# – Amerika Birleşik Devletleri *31# - Arjantin (sabit hat), Almanya, İsviçre (sabit hat) *31* - Yunanistan (sabit hat) 184 - Japonya 133 - Hong Kong Ülke, telefon modelini dahil ederek "numara gizleme kodu"nu arayabilirsin. Mesela: ABD'de Verizon iPhone’da kullanılan numara gizleme kodunu bulmak için arama motoruna "amerika birleşik devletleri verizon kablosuz iphone arayan kimliği gizleme kodu" yazabilirsin.

Telefonunun Ayarlar Bölümünden Yapmak iOS

1- İlk olarak iPhone Ayarlar’ı aç. 2- Ana ekranındaki gri çark simgesine tıkla. 3- Aşağı kısımda telefon düğmesine dokun. Bu düğme Mesajlar ve FaceTime uygulamaları ile aynı bölümde bulabilirsin. 4- Numaramı Göster düğmesine dokun. 5- Son olarak numaramı Göster düğmesini sola kaydır. Düğme beyaz olacak. Artık bundan sonra aradığın kişiler telefon numaranı göremeyecek.

Telefonunun Ayarlar Bölümünden Numara Gizlemek Android

1- İlk önce Android telefon uygulamasını aç. Ana ekranda bulunan yer alan mavi renkli telefon şeklindeki simgedir. 2- ''⋮'' simgesine dokun. Bu simge ekranın sağ üst kısmında olacak. 3- Ayarlar kısmına basın. Bu seçeneği açılır menünün en altında göreceksin. 4- Çağrılar kısmına basın. 5- Ek Ayarlar kısmına basın. 6- Arayan Kimliği’ne dokun. Arayan Kimliği ayarları yüklenecek. 7- Son olarak Numarayı Gizle kısmını seçin. Kısa süreli bir yüklemeden sonra "Arayan Kimliği" menüsüne döneceksin. Android telefon numaran gözükmeyecek.