Harikalar Diyarı Antep, 31 Mayıs 2009 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından çocuklar için özel olarak yapılmıştır. 

Harikalar Diyarı Antep

Harikalar Diyarı Antep
Parkantep Harikalar Diyarı çocukların oynamaları, eğlenmeleri ve güzel vakit geçirmeleri için kurulmuş bir çocuk parkıdır. Park, Recep Koç Parkı ve Batalhöyük'ü içinde barındırmaktadır. Özelliklerine bakacak olursak 108.000 metre karelik bir alana kurularak çocuklara mükemmel oyun alanı sağlamaktadır.
Gaziantep Harikalar Diyarı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından çocuklara özel olarak yaptırılmıştır.
Parkantep Harikalar Diyarı ortalama 1 senelik tadilat yapıldıktan sonra tekrar ziyarete açılmıştır.
parkantep
Parka yıllık olarak ortalama bir milyon ziyaretçinin gelmesi beklenmektedir. Parkantep Harikalar Diyarı isimli parkın içerisinde çocuklar için yapılmış pek çok oyun sahası mevcuttur. Parkın içerisinde çeşitli temalara sahip rafting alanı, su kızağı, korku tüneli, aile treni, uçan ejderhalar ve araba yarış alanı gibi eğlenceli araçlar bulunmaktadır.
Diğer yandan ise oyun parkının içinde Batalhöyük ve Recep Koç Parkı parkı da bulunmaktadır. Bu arada parkın içerisinde dağ kızağı, çocuk diskosu ve sihirli fincanda yer almaktadır. Rezervasyon ve iletişim için aşağıdaki yerden bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Adres: Fidanlık, Parkantep Harikalar Diyarı, 27010 Şahinbey/Gaziantep
  • Çalışma saatleri: Açık ⋅ Kapanış saati: 20:00
  • Telefon: (0342) 338 77 01