Instagram dondurma işlemini yapabilmeniz için hemen anlattık. İlk olarak İnstagram.com'a telefondan yada bilgisayardan giriş yapın.

  1. Bir tarayıcı açın ve Instagram'ın web sitesine gidin: www.instagram.com.
  2. Hesabınıza giriş yapın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve "Giriş Yap" düğmesine tıklayın.
  3. Profilinize gidin. Ekranın sağ üst köşesinde profil simgenizi (genellikle bir kişinin silüeti) bulabilirsiniz. Üzerine tıklayarak profiline erişebilirsiniz.
  4. Ayarlar'a gidin. Profil sayfanızda, sağ üst köşedeki üç noktalı simgeye tıklayın. Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
  5. Hesap bölümüne gidin. Ayarlar sayfasında, sol taraftaki menüden "Gizlilik ve Güvenlik" sekmesini bulun ve üzerine tıklayın.
  6. Hesabı Dondur seçeneğini bulun. "Hesap" bölümüne gidin ve sayfanın altına doğru kaydırın. "Hesabımı geçici olarak dondur" bağlantısını bulmalısınız.
  7. Hesabı dondurma işlemini başlatın. "Hesabımı geçici olarak dondur" bağlantısına tıkladığınızda, Instagram sizden dondurma nedeninizi seçmenizi isteyen bir açılır pencere gösterecektir. Nedeninizi seçin ve şifrenizi tekrar girin.
  8. Hesabınızı dondurun. İşte bu kadar! Şimdi "Geçici Olarak Dondur" düğmesine tıklayarak Instagram hesabınızı dondurabilirsiniz. Hesabınız dondurulduğunda, profiliniz, fotoğraflarınız ve videolarınız geçici olarak gizlenir.

INSTAGRAM HESABI DONDURMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER MUTLAKA OKUYUN...

Instagram Hesap Dondurma İşlemi Yapmandan Önce Bilmeniz Gerekenler

instagram hesap dondurma

1- Fotoğraflarınız, beğenileriniz, yorumlarınız ve profiliniz gizleniyor. Tamamen bilgiler silinmez.

2- Instagram hesabınızı dondurduktan 14 gün içinde girdiğiniz takdirde tüm veriler geri gelir. Bu süreyi geçirirseniz tüm bilgiler gidecektir.

3- Hesabınızın Google'da internette hiç bir yerde çıkmaz. Instagram Hemen Dondurmak İçin Tıklayın.?t=15

Instagram Hesap Dondurma

instagram hesap dondurma

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda fotoğraflarınız, profiliniz, beğenmeleriniz ve yorumlarınız tekrar giriş yaparak gizlenir. Hesabınızı dondurmak için yapmanız gerekenlere bakalım.

Instagram dondurma linki için tıklayın (Geçici Kapatma)

TikTok Gizli Hesap Görme (Ücretsiz) 2024 TikTok Gizli Hesap Görme (Ücretsiz) 2024

1- İlk olarak instagram hesabınıza giriş yapın. Telefondan veya bilgisayardan giriş yapabilirsiniz. (Instagram hesabınızı instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.)

 instagram hesap dondurma

2- Sağ üst kısımdaki simgeye tıklayın. Ardından Profili Düzenle'yi seçin.

3- Daha sonra ekranı altta indirin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıklayın.

4- Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği girin. instagram hesap dondurma

5- Son olarak şifreyi girdikten sonra Hesabı Geçici Olarak Kapat'a tıklayın. Instagram hesap dondurma işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

Not: Artık profiliniz Instagram uygulamasında görünmez. Yeniden giriş yapana kadar kimse sizi görmeyecek. Diğer yandan ise instagram hesabınızı tekrar aktif hale getirdiğinizde fotoğraflarınız hemen gelmeyebilir yada eksik bir şekilde gelmiş olabilir.

Bu konuda panik yapmanıza gerek yok, fotoğraflarınız bir süre sonra eksiksiz bir şekilde yerine gelecektir. Son olarak dondurduğunuz hesabı geri açmanız için 3 saat beklemeniz gerekmektedir.

INSTAGRAM HESABI DONDURMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER MUTLAKA OKUYUN... INSTAGRAM HESAP SİLME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Instagram Hesap Silme (KALICI KAPATMA)

instagram hesap dondurma

Instagram Hesap Silme

1- İlk olarak Instagram uygulamasını giriş yapın.

2- Hesabınızı Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz. Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin.

Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.

3- Hesabımı kalıcı olarak sil'e tıklayın. Eğer farklı bir hesabı silmek istiyorsanız, Hesabını Sil sayfasının sağ üst köşesindeki kullanıcı adına tıklayın, kullanıcı adının yanındaki simgesine tıklayın ve Çıkış Yap'ı seçin.

Silmek istediğiniz hesapla tekrar giriş yapın ve yukarıdaki talimatları izleyin. Hesabınızı silmek için hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız.

Sık Sorulan Sorular

Instagram Kaç Gün Dondurulur?

Instagram hesabını dondurup açma işlemi için kullanıcılara bir sınırlama getirmemiştir. Dondurduğunuz hesabınızı aktifleştirdikten sonra tekrar dondurmak istediğinizde, yedi gün beklemeniz gerekir.

Instagram hesabı dondurma aramada çıkar mı?

Dondurulan Instagram hesabınız hiç bir yerde çıkmaz. Instagram kullanıcıları ulaşamayacak ve sizi göremeyecektir. Yapılan aramalarda çıkmayacak, herhangi bir paylaşıma etiketlenemeyeceksiniz. INSTAGRAM HESABI DONDURMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER MUTLAKA OKUYUN...

Instagram Dondurduktan sonra ne zaman silinir?

Instagram dondurulduktan sonra 14 veya 15 gün hesaba girilmediğinde tamamen kapatılır. Instagram hesap dondurmada tekrar giriş yapana kadar hesabınız saklı kalır.

Instagram Dondurduktan sonra kendiliğinden açılır mı?

Hesabınızı dondurduğunuzda, kendiliğinden açılmaz. Sizin hesaba tekrar giriş yapmanız gerekmektedir. Aksi halde hesap silinir.

Bir kişinin Instagram hesabını kapattığını nasıl anlarız?

Bir kişi Instagram hesabını kapattığında ve o kişinin profiline girmeye çalıştığınızda “üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor” uyarısı ekrana çıkar.

Bu uyarının altında “tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir” açıklaması kişinin hesabını kapattığının göstergesidir. Instagram dondurmak için tıklayın https://webhakim.com/instagram-hesap-dondurma-2018.html