Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023 Threads Gizli Hesap Görme (Android ve iOS) 2023
Instagram hesap dondurmadan önce bilinmesi gerekenler, hesabınızı tekrar açmanıza yarayacak. Dahası hesabınız dondurulduktan sonra geri açmak için mutlaka hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini de girerek hesabı aktif edebilirsiniz. Ayrıca dondurduğunuzdan 14 gün süre sonra hesaba girmeniz gerek yoksa hesap silinecektir. INSTAGRAM HESAP DONDURMAK İÇİN TIKLAYIN...

Instagram Hesap Dondurmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Instagram hesabınızı dondurduğunuzda bazı bilgilerinizi kaybedeceksiniz. Detaylarına bakalım. 1- Fotoğraflarınız, yorumlarınız, beğenileriniz, ve profiliniz gizleniyor. Tamamıyla bilgiler silinmez. 2- Instagram hesabınızı dondurduktan 14 gün içinde girdiğiniz takdirde tüm veriler geri gelir. Bu süreyi geçirirseniz tüm bilgiler gidecektir. 3- Kullanıcı bilgileriniz ve şifrenizi unutmamanız gerekmektedir. Çünkü hatırlamazsanız şifre sıfırlama işlemi yapamayacaksınız. Hesap pasif durumda olduğu için şifre yenileme bağlantısı gelmeyecektir. Bu sebeple hesaba giremeyeceksiniz. 4- Som olarak hesabınızın Instagram'da dahil olmak üzere Google’da internette hiç bir yerde çıkmaz.

Instagram'da Dondurulan Hesabı Açma

Instagram'da dondurulan hesabı açmak için yapmanız gerekenlere bakalım. 1- İlk olarak Instagram web sürüm üzerinden değil Instagram’ın uygulaması üzerinden akıllı telefonunuz üzerinden Instagram’a giriş yapmanız gerekmektedir. Instagram hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız şifre ve kullanıcı adınız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Instagram hesabınıza bir kez uygulama üzerinden giriş yaptığınızda otomatik olarak hesabınız yeniden aktif hale gelmektedir. 2- Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğinizde kullanıcı adı veya şifre hatalı şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorsanız bu durumda hesabınızda doğru bir şekilde açılamıyor demektir. Bu durum Instagram hesabının dondurulmasından hemen sonra hesabın yeniden açılması durumunda karşılaşılan bir sorundur. Hesabınızı dondurduktan hemen sonra değil hesabınızı dondurduktan 1-2 gün sonra hesabınızı yeniden açma istediğinde bulunmanız gerekmektedir. Instagram kullanıcılara 3 gün gibi bir süre önermektedir.