Teknolojik Ürünlerdeki Yüksek Fiyat Değişimleri Teknolojik Ürünlerdeki Yüksek Fiyat Değişimleri
En iyi ücretsiz rehber yedekleme uygulaması iPhone ve Android olmak üzere hepsini derledik. Kullanıcıların en çok önem verdiği durumların başında geliyor. Bilindiği üzere rehber yedekleme çok önemlidir. Bu sebeple hepsini derledik.

En İyi Ücretsiz Rehber Yedekleme Uygulaması iOS ve Android

Rehber yedekleme uygulaması listesini en güncel ve en güvenilir uygulamaları sizler için detaylı olarak araştırdık.

1- MCBackup - My Contacts Backup

En İyi Ücretsiz Rehber Yedekleme Uygulaması My Contacts Backup ile cihazınızdaki Adres Defterini, herhangi bir sunucuya veya senkronizasyona ihtiyaç duymadan kolayca yedekleyebilirsiniz. My Contacts Backup sayesinde tek bir dokunuşla rehberinizde tüm kişileri yedekleyip, vCard formatındaki .vcf uzantılı bu yedek dosyasını kendinize mail mesajı olarak gönderebilirsiniz. Daha sonra eğer bir şekilde adres defteriniz tamamen veya kısmen silinirse, kendinize yolladığınız yedek dosyasını yine cihazınızda mail uygulaması ile açarak Kişilerinizi eski haline getirebilirsiniz. Rehberinizi geri dönmek için de uygulamamıza ihtiyaç duymazsınız. Tek ihtiyacınız olan bir mail uygulaması ve mail hesabınızda saklı duran VCF uzantılı yedek dosyasıdır. Uygulamamız rehberinizi herhangi bir sunucuya da göndermez bu yüzden %100 güvenlidir. Ayrıca uygulamamızla aldığınız vcf uzantılı yedek dosyasını iPhone'da da açabilir ve rehberinizi oluşturabilirsiniz. MCBackup - My Contacts Backup ANDROİD İÇİN İNDİR MCBackup - My Contacts Backup iOS İÇİN İNDİR

2- Rehber yedekleme

Rehber yedekleme uygulaması android Rehber Yedekleme, yedekleme için en kolay yoludur. Bilgisayar yada senkronizasyon için gerek kalmadan telefonunuzdan kişilerinizi geri yükleyin.
  • Çevrimdışı yedekleme.
  • Gerek herhangi bir sunucu ile senkronize edin.
  • Google Drive'a Kaydet seçeneğini tıklayın olun.
  • E kontakları güvenlidir.
  • Hiçbir uygulama yedek dosyasını geri yüklemek için gereklidir.
  • Google Drive'da depolanan dosyasını kullanarak iPhone'a farklı Android cihazlar veya Android arasındaki temasları aktarın.
  • Bir USB kablosu kullanarak bilgisayara yedek dosyasını kopyalayın.
Rehber Yedekleme ANDROİD İÇİN İNDİR

3-Easy Backup

En İyi Ücretsiz Rehber Yedekleme Uygulaması iOS
  • Tek bir dokunuş ile kişilerinizi yedekleyin.
  • Yedeği kendi e-postanıza gönderin
  • Adres defterini Excel dosyasına aktar! ○
  • Kişileri iOS cihazınızdan kolayca geri yükleyin.
  • Kişileriniz, saniyeler içinde kaybolabilecek, telefonunuzdaki en önemli bilgidir.
  • İsmi olmayan kişileri kaldır
  • Easy Backup adres defteriniz için sınırsız yedekleme sunar
  • Kişilerinizi daha da güvenli tutmak için Easy Backup hizmetini etkinleştirin ve uygulamayı kullanmıyorken bile kişi listenizdeki her bir değişikliği kaydedin.
  • Easy Backup herhangi bir mobil cihazdan yıllık 26,99 TL karşılığında otomatik yenilenen bir abonelikle kişilerinizi geri yüklemenize imkan sağlar.
Easy Backup ANROİD İÇİN İNDİR Easy Backup iOS İÇİN İNDİR

Rehber Nasıl Yedeklenir? (iOS)

1- İlk olarak Ana Sayfa’dan Ayarlar bölümünü açın. 2- En üstte Apple Kimliğinizi göreceğiniz bir seçenek var. 3- Bu seçeneğe dokunarak Apple Kimliği profilinizi açın. 4- Daha sonra iCloud bölümünü açın. 5- Karşınıza iCloud ile eşleştirebileceğiniz uygulamalar çıkacak. 6- Kişiler seçeneğinin açık olduğuna dikkat edin. 7- Son olarak kapalıysa, yazının yanında bulunan kaydırma butonuna dokunarak yeşil renge çevirin, Mevcut kişilerle birleştirilsin mi? sorusunu onaylayın. İşlem tamamdır. Not: Kontrol etmek için www.icloud.com adresine Apple kimliğinizle giriş yapabilirsiniz,

Rehber Nasıl Yedeklenir? (Android)

Android, işletim sistemi kullanıyorsanız rehber yedekleme işlemini farklı yollar ile yapabilirsiniz. iCloud gibi bir bulut sunucusuna sahip olan Google üzerinden online yedekleme yapabileceğiniz gibi, SIM kartınıza rehber yedekleme yapmanız da mümkün. Tüm bunların yanı sıra bir mikro SD kart veya USB bellek üzerine de rehberinizdeki kişileri kaydedebilirsiniz.