En İyi Hosting Firmaları En İyi Hosting Firmaları
Youtube telefona mp3 indirme işlemi için gerekli olan program ya da web sitelerini kullanmak önceliktir. İlk olarak FLVTO internet sitesini açın. Ekranın ortasında bulunan bağlantı çubuğuna indirmek istediğiniz Youtube videosunun linkini yapıştırın. Dönüştür butonunun yanında bulunan açılır menüden MP3 formatını seçin. Dönüştür butonuna tıklayın. Pek çok kullanıcının müzik dinlemek için dijital uygulamaları kullanmasının yanı sıra, cihaza indirme işlemi ile de müzik dinleyenler bulunur.

Youtube Mp3 Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Youtube Telefona Mp3 İndirme Youtube video uygulaması üzerinden mp3 dönüştürme işlemi doğrultusunda cihazlara indirme yapılabilir. Videoları mp3 formatına dönüştürmek için;
  • FLVTO buradan web sitesine giriş yapın.
  • Ekranın orta kısmında yer alan bağlantı kısmına indirilmek istenen videonun bağlantısını yapıştırın.
  • YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır
  • Dönüştürme butonuna basarak ilerlemeyi kaydedin. 
  • Dönüştürme işlemi bittikten sonra ekranda çıkan indirme butonu üzerinden müziği indirme adımlarının takip edin. Bu dönüştürme işlemi web tabanı üzerinden gerçekleştiği için herhangi bir program indirmeye ihtiyaç duyulmaz.
YOUTUBE VİDEO İNDİR MP4 VİDEO İNDİR

YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Programları

Kullanıcılar güvenilir ve kaliteli dönüştürme programları aramaktadırlar, en iyilerini sizler için derledik.

Videoder ile Youtube Mp3 İndirme

Youtube üzerinde mp3 formatında müzik indirmek isteyenler için en kullanışlı uygulamalardan bir tanesi Videoder olarak bilinir. Uygulamayı cep telefonuna indirip giriş yaptıktan sonra, cihaza indirilmek istenen video arama kısmından bulunur. Daha sonrasında ise videonun alt kısmında mp3 formatı ile indirme seçeneği çıkar. Buna tıklandıktan sonra video mp3 formatı ile beraber cihaza indirilir. Videoder kullanım kolaylığı bakımından bir çok uygulamaya göre daha fazla tercih edilir.

Youtube Downloader for Android ile Mp3 İndirme

Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için kullanılabilecek bu uygulama da mp3 formatında müzik indirmeye yardımcı olur. Youtube içerisinde yer alan mp4 formatındaki videoları mp3 formatına dönüştüren bu uygulama, Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Buradan indirebilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir ara yüze sahip olmasından ötürü de kullanıcılar tarafından tercih edilir. Video araması yapılarak format seçilebilme imkanı sunan bu uygulama, video indirim işlemleri için de kullanılabilir.

NewPipe ile Youtube Mp3 İndirme

Youtube üzerinden cep telefonuna mp3 formatında müzik indirmek isteyenler için tercih edilebilecek bir diğer market uygulaması NewPipe'dır. Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için kullanılabilen bu uygulama Google Play Store üzerinden indirilebilir. Buradan indirebilirsiniz.  Kullanıcının alışkanlıklarına göre öneri programı da sunan NewPipe, kolay arayüzü ile kullanıcılarına kolaylık sağlar. Kısa süre içerisinde istenilen video mp3 formatına dönüştürülerek cep telefonuna indirilir. Aynı zamanda arka planda müzik çalmak için de kullanılan bir uygulamadır.

TubeMate ile Youtube Mp3 İndirme

Youtube da dahil olmak üzere bir çok web sitesinde çıkan videoların hem mp4 hem de mp3 formatında indirilmesine olanak tanıyan TubeMate, web tabanlı olarak çalışır. TubeMate indirildikten sonra bir web sitesinde gezinti yapılıyor gibi mp3 indirebilmek mümkün olur. Her videonun yanında indirme butonu çıkaran bu uygulama sayesinde, farklı platformlar üzerinden istenilen müziği indirebilmek mümkün olur.