Teknolojik Ürünlerdeki Yüksek Fiyat Değişimleri Teknolojik Ürünlerdeki Yüksek Fiyat Değişimleri
Youtube video indirme işlemini yapmak için; İlk olarak indirmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın. Buradan YouTube'dan video indirme sitesini açın. URL'yi sitedeki arama bölümüne yapıştırın ve indir seçeneğine tıklayın. Açılan sayfandan “HD/MP3” indir seçeneğine tıklayın. Kullanıcılar bu kadar önemli bir siteden video indirmek istiyor. Youtube'dan video indirmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bunun için programlı veya programsız yöntemler bulunuyor. Youtube video indirme konusunda bildiğiniz gibi Youtube Premium hesabına geçiş dönemini başlatmıştı. Ancak bu yöntem ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmadı. Bunun için ücretli olarak Premium aboneliği edinip, video indirebiliyorsunuz. Bunun için ise ücretsiz youtube video indirme araçları, kullanıcıların tercihi olmaktadır. Bu araçlarla birçok formatta video indirebiliyorsunuz. Mp3, mp4, FLV vb. gibi formatlarla video indirebilirsiniz. YOUTUBE VİDEOLARI İNDİRİN

Youtube video indirme (özet liste):

  • Y2mate
  • SnapDownloader
  • VideoProc
  • SaveFrom
  • YouTube Premium Video İndirme

Youtube Video İndir (Kısa Yöntem)

Kısa Yöntem: YouTube'dan daha hızlı video ve MP3 indirmek için linkteki "youtube" kelimesinden sonra gelen "pp" harflerini sonuna ekleyiniz. youtube video indir Eğer bilgisayarınıza direkt olarak video indiremiyorsanız, aşağıdaki yöntemleri takip ediniz: Adım 1: İndirmek istediğiniz formatı seçerek "İndir" butonuna tıklayınız. Adım 2: Yeni pencerede, videoyu kaydetmek için "CTRL + S" basın veya sağ tıklayın, ardından "Video olarak kaydet" seçin.

Youtube Video İndirme Programları

Mp4 video indir yöntemlerini akıllı telefon, tablet ve bilgiyasarınızdan yapabiliyorsunuz. MP3, MP4, FLV ve 3GP formatları ile birlikte video ve ses dosyaları indirebilirsiniz. Bu programları tek tek not alırsanız hızlı bir şekilde video indirebilirsiniz.

Y2Mate

Youtube Video İndir Youtube'dan video indirme konusunda kullanıcılar arasında oldukça popüler olan y2mate sitesi ile hızlıca video indirme işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca mp3 formatında da video indirebiliyorsunuz. https://www.y2mate.com/tr3 adresine gidip, istediğiniz video linkini alana yapıştırın.

SnapDownloader

Youtube Video İndir Youtube video indirme konusunda kaliteli ve 8K çözünürlüğe kadar video indirme programı arayanlar için en iyi programlardan biri olan SnapDownloader, basit ve pratik kullanıma sahiptir. Kullanmak için aşağıdaki adımları takip edin:
  1. Search bölümüne indirmek istediğiniz youtube videosunun linkini yapıştırın.
  2. Videoyu indirmek istediğiniz kaliteyi ve formatı seçin.
  3. Download butonuna basıp, indirme işlemini başlatın.

VideoProc

Youtube Video İndir Video indirme konusunda hem kaliteli ve pratik hem de video düzenleme anlamında gelişmiş bir program arıyorsanız, VideoProc tam size göre olabilir. Bu program ile istediğiniz gibi videoları düzenleyebilir ve indirebilirsiniz.

YouTube ByClick

Youtube Video İndir Youtube ByClick programı ile istediğiniz platformdaki videoları indirebilirsiniz. Sadece youtube video indirme değil, Vimeo, Facebook, Dailymotion vb. platformlardan da indirebilirsiniz.

iTubeGo

Youtube Video İndir YouTube'dan ve 10.000'den fazla web sitesinden full HD, 4K ve 8K videoları yüksek hızda indirebileceğiniz iTubeGo programının ücretsiz ve premium sürümleri bulunmaktadır. YouTube videolarını, ses dosyalarını, oynatma listelerini, kanalları tek tıklamayla indirebilirsiniz. Aynı zamanda YouTube'u mp4, mp3, mov, avi, m4a ve daha fazlasına dönüştürebilirsiniz.

SaveFrom

Youtube Video İndir Hızlı ve pratik bir şekilde youtube'dan video indirebileceğiniz websitesidir. Youtube video indirme konusunda en çok kullanılan araçlardan biridir.
  1. İlk olarak https://tr.savefrom.net/7/ adresine gidiniz.
  2. İndirmek istediğiniz videonun linkini alana yapıştırın.
  3. Download butonuna basın ve indirmek istediğiniz kaliteyi seçin.

YouTube Premium Video İndirme

Youtube son zamanlarda Youtube Premium ile kullanıcılarına ücretli bir şekilde hem video indirme hem de çevrimdışı video izleme özelliğini getirdi. Eğer premium ile videoları indirmek isterseniz bunun için Premium kaydınızın olması gerekiyor. Eğer ücretli bir şekilde kayıt olduysanız, direkt olarak videoların altında indir butonu ile videoları indirebilirsiniz. Kaynak: Buradan https://support.google.com/youtube/answer/56100?hl=tr detaylarına bakabilirsiniz.