Zoom uygulaması bilindiği üzere koronavirüsün çıkmasından sonra patlama yapan görüntülü konuşma programlarının başında gelmektedir.Tabi durum böyle olunca uygulamanın her şeyi merak edilmekte ve incelenmektedir. Özellikle Zoom arka plan değiştirme telefon, tablet ve bilgisayar için en çok merak edilen konuların başında gelmektedir. Peki, Zoom da arka plan değiştirme nasıl yapılır bakalım.

Zoom Arka Plan Değiştirme

Zoom da arka planı değiştirme aslında çok basit, bilmeniz gereken işlemler var, detaylarına bakalım.

Zoom arka plan değiştirme bilgisayar

1- İlk olarak Zoom uygulamasını açın ve giriş yapın. 2- Daha sonra profil resminize tıklayın ve ardından Settings kısmına tıklayın. 3- Ardından sol kısımdaki menü çubuğunda bulunan Virtual Background (Sanal Arka Plan) kısmına tıklayın. 4- Virtual Background kısmı içinden Zoom uygulamasının sağladığı arka planlardan bir tanesini seçin veya kendi bilgisayardaki resminizi yükleyin. Zoom Arka Plan Değiştirme telefon 5- Bu kısımda yeşil perde kurulumu varsa, I have a green screen kısmını seçebilirsiniz. Görüntü HD olacaktır. 6- Son olarak ise fotoğrafı seçtikten yada yükledikten sonra ekranda bulunan + simgesine tıklayın ve bilgisayarınıza yükleyin.

Eğer Görüşmeye Katıldıysanız ve değiştirmek istiyorsanız;

  • Zoom alt tarafında, Stop Video kısmının yanında bulunan yukarı ok simgesine ve Change Virtual Background kısmına tıklayın.
  • Virtual Background kısmında, Zoom içinde yüklü arka planlarından bir tanesini seçin veya kendi resimlerinizden yükleyin.
Zoom Arka Plan Değiştirme telefon
  • Son olarak fotoğrafı yüklemek için, ekrandaki + simgesine tıklayın ve bilgisayarınızdan dosyayı yükleyin.
Zoom Arka Plan Değiştirme bilgisayar

Zoom arka plan değiştirme Telefon Mobil

1- İlk olarak Zoom uygulamasını açın, kullanıcı girişi yapın ve bir görüşmeye katılın. 2- Sağ alttaki kısımdaki üç noktaya tıklayın ve menüyü açın. 3- Daha sonra Virtual Background kısmına tıklayın. 4- Zoom uygulamasında resimlerden birini veya telefon içinden yüklemek istediğiniz resmi seçin. Not: Bu işlemi mobil üzerinden ve tablet üzerinden de aynı işlemi uygulayabilirsiniz. Yine sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa yorumlar kısmından bize yazabilirsiniz. İLGİLİ HABER: ZOOM İSİM DEĞİŞTİRME