Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Programda kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti ve ardından en büyük vaadini açıkladı.

"En büyük vaadiniz ne?"

sorusuna verdiği cevap ise oldukça dikkat çekiciydi: "Şehre 9 istasyonlu metro getireceğim." Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle bu projeyi hayata geçireceklerini belirten Şahin, 1 Nisan'dan itibaren şehre 9 istasyonlu bir metro hattı kazandıracaklarını ifade etti.

Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Müjde! 1.500 ile 5.000 TL Arasında Destek! İşte Detayları

Bu proje, Şahin'in öncelikli hedefi olarak nitelendirildi ve şehrin demir ağlarla örülmesinin artık kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Ayrıca, Şahin, Şahinbey'i Şehitkamil'e bağlamak için bu metro hattının önemli olduğunu da belirtti.

Şahin'in ayrıca "Nasıl bir Antep hayal ediyorsunuz?" sorusuna verdiği cevap da önemliydi.

Uluslararası bir Antep hayal ettiğini ve şehir ekonomisini ülke ekonomisinin üstüne çıkarmak istediğini vurguladı. Şehri kültür turizminde Asya turistlerine açmayı hedeflediğini ve şehir ekonomisini yeşil ekonomiye dönüştürmek istediğini ifade etti.

Bu açıklamalar, Şahin'in Gaziantep için iddialı hedeflerinin altını çiziyor ve şehrin geleceği için önemli adımlar atılacağına dair umut veriyor.

Editör: Haber Merkezi