Instagram hesap silme linki ile hemen hesabınızı silebilirsiniz. İlk olarak kullanıcı adınızın yanında yer alan Ayarlar seçeneğini tıklayınız. Karşınıza çıkan ekranda sol üstte kısımda yer alan profili düzenle seçeneğini seçin. Sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme sebebini belirttikten sonra şifrenizi girip, ''hesabı kalıcı olarak sil'' butonuna tıklayın. Daha fazla bilgi almak için hemen alt kısma bakabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil En İyi Ücretsiz 8 VPN Uygulamaları (Twitter) PC ve Mobil

Instagram Hesap Silme Linki – Instagram Hesap Kapatma

Instagram Hesap Silme linki

Instagram hesabınızı silmeden önce, bilmeniz gerekenler var. Bunu hesabınızı silmeden önce bildirmek istedik.

Fotoğraflarınız tamamen silinecektir. Kullanıcı adınız ve profilinizi tamamen silinecektir. Bunların aklınızda bulundurmanızda fayda var.

Instagram Hesap Kapatma İşlemi - Instagram silme işlemi

Instagram silme işlemine başlamak için

1- İlk olarak hemen altta yer alana bağlantıya tıklayın. Instagram hesap silme linki https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ instagram hesap silme 2021

2- Daha sonra bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin.

3- Son olarak Hesabını neden siliyorsun? bölümünün yanındaki kutucuktan,

4- Son olarak hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Sonra hesabınınız silin.

Kalıcı instagram Silme Linki - Instagram Kapatma Linki

1- İlk olarak Instagram hesabınıza giriş yapın.

2- Hesap silme nedeninizi seçtikten sonra, hesabınızı sileceğiniz asıl bölüm açılacak. Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat yazan butona tıklayın. instagram hesap kapatma

Not: Bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınız silinmiş olacak. Instagram hesabı nasıl kapatılır? sorusunu siz değerli internet kullanıcıları için en kısa yolu ile cevaplandırdık. Bu arada instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız.

Diğer yandan ise beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini belirtelim. Bu arada hesabınızı tamamen silmeden, bir süreliğine geçici olarak kapatma yada  bir diğer adıyla dondurma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Hemen aşağı kısımda instagram hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.

Instagram Hesabı Geçici Kapatma - Instagram Hesap Dondurma

INSTAGRAM'I GEÇİCİ OLARAK KAPATMAK İÇİN TIKLAYINIZ 1- İlk olarak sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve Profili Düzenle'yi seçin. 2- Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a dokunun veya tıklayın. instagram hesabı geçici kapat

3- Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin.

4- Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.

5- Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın.

6- Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz. Hesabınızı kapatmak istemiyor ancak hesabınızı kimlerin görebildiğini değiştirmek istiyorsanız, gönderilerinizi gizli olarak ayarlayabilir veya kişileri engelleyebilirsiniz.