Halk TV canlı yayınına katılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsmail Küçükkaya'nın 'Seçimi kazanıyor musunuz?' sorusuna "Seçimi kazanacağız. Birinci turda kazanacağız.

6 ay içerisinde bu ülkeye nefes aldıracağız" yanıtını verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programında konuştu.

Seçimi birinci turda kazanacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "6 ay içerisinde bu ülkeye nefes aldıracağız" yanıtını verdi.

Seçim sandığı güvenliği ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu, "Tam 1,5 buçuk yıl önce başladık. Kişileri belirledik, telefonlarını aldık, eğittik. Biz bütün önlemlerimizi aldık. Diğer partilerin de önlemleri var" diye konuştu.

'SEÇİMİ KAZANIYOR MUSUNUZ?' SORUSUNA CEVAP

Biz 6 lider olarak bir araya geldik. Hep beraber çalışıyoruz ve aynı kaygıları taşıyıp bu ülkenin hızla düzelmesini istiyoruz. Bütün bu sorunları akılcı politikalarla çözmek mümkün. 6 ay içerisinde bu ülkeye nefes aldıracağız. Seçimi kazanacağız.

Birinci turda kazanacağız. Alanları biliyor, gençleri görüyorum. Bu seçimi kadınlar ve gençler belirleyecek. Ben söz verdim. Hiçbir kadın güvencem, gelirim yoktur diye kaygıya kapılmayacak. Evdeki yangını en iyi bilen kadınlar.

Kadınlar bu sistemi değiştirecekler. Gençler öyle bir baskı altında hissediyorlar ki kendilerini özgür olmak istiyorlar.

Gelir dağılımı hiç bu kadar kötü olmamıştı. Fakirleştik bu süreçte. Ekonomiyi yönetemiyorlar. Biz Saray'da oturmayacağız, kesin karar Çankaya'da oturacağız.

Külliye'nin ne olacağına da karar vereceğiz. Cumhurbaşkanı olacak kişi üsten konuşmaması lazım.

SEÇİM SANDIĞI GÜVENLİĞİ: TAM 1,5 YIL ÖNCE BAŞLADIK

Ben şimdi oran vermiyeyim ama birinci turda kazanacağız. İlk kez belki bizim partimizin tarihinde bütün sandıklara sahip çıkıyoruz. Tam 1,5 buçuk yıl önce başladık. Kişileri belirledik, telefonlarını aldık, eğittik. Biz bütün önlemlerimizi aldık.

Diğer partilerin de önlemleri var. Vatandaşlarımız bir bayram havasında sandığa gitmeli. Demokratik yollarla güzel bir Türkiye inşa edeceğiz.

Bir toplumun bir avuç soğana muhtaç haline geleceğini düşündünüz mü? Bu milleti hesap uzmanı yaptılar. Bir kişi hayatı boyunca bu hesabı mı yapacak?

Gaziantep Valiliği'nden İntihar İddialarına Cevap Geldi! Gaziantep Valiliği'nden İntihar İddialarına Cevap Geldi!