En İyi 13 Yakındaki Kişileri Bulma Uygulaması Ücretsiz (WhatsApp) En İyi 13 Yakındaki Kişileri Bulma Uygulaması Ücretsiz (WhatsApp)
Müzik dinleme programı internetsiz bir şekilde faaliyet göstermesi amacı ile geliştiricisi tarafından tasarlanmıştır. İnternet bağlantısı olmadan müzik dinlemeye yarayan programlar Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda çeşitlilik gösterir.

Müzik Dinleme Programı İnternetsiz

Müzik Dinleme Programı İnternetsiz İnternet bağlantısının olmadığı durumlarda da online bir şekilde müzik dinlemeye yarayan bu programlar, bir çok akıllı cihaz kullanıcısı tarafından tercih edilir.

Spotify ile İnternetsiz Müzik Dinleme

Aylık abonelik sistemi ile çalışan müzik dinleme uygulamalarından bir tanesi olarak, Spotify üzerinden internet bağlantısız müzik dinlenebilir. Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde en çok kullanılan müzik dinleme uygulamalarından bir tanesidir. Milyonlarca içeriği bünyesinde barındıran Spotify, Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirildikten sonra aylık ya da yıllık abonelik ile aktifleşir. Kullanıcının kendi zevkine göre oluşturduğu müzik listesini internet bağlantısı olmaksızın dinleyebilmesi mümkün olur. Bu arada Youtube telefon MP3 indirmek için https://www.antepsonhaber.com/youtube-telefona-mp3-indirme/ bakabilirsiniz. YOUTUBE TELEFONE MP3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN 

Deezer ile İnternetsiz Müzik Dinleme

İnternet bağlantısı olmadan müzik dinleme özelliğine sahip olan uygulamalardan bir tanesi Deezer olarak bilinir. Favori şarkıların bir araya toplanabileceği bir listenin oluşturulması ile beraber Deezer üzerinden internetsiz müzik dinlenebilir. Çevrimdışı müzik dinleme olanağı sunmakla birlikte, veri tasarrufu da uygulama içerisinde söz konusu olur. Google Play Store üzerinden 100 milyondan fazla indirilen Deezer, müzik dinleme uygulamaları içerisinde en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Uygulamayı market içerisinden ücretsiz bir şekilde indirebilmek mümkün olur.

Fizy

İnternet bağlantısı olmadan çevrimdışı bir şekilde müzik dinlenebilecek uygulamalardan bir diğeri Fizy'dir. Şarkı sözlerini ekranda göstererek diğerlerinden daha farklı bir çalışma prensibine sahip olan Fizy, reklamlar yüzünden müziğin kesilmesini önlemek amacı ile arkaplanda çalışma özelliğine de sahiptir. Google Play Store üzerinden indirilebilen bu uygulama 26 MB gibi oldukça küçük bir dosya boyutundadır. İndirilen müziklerin adedine ve boyutuna göre uygulamanın da boyutunda artış görülebilir. Fizy çevrimdışı müzik dinleme uygulamaları arasında beğeni toplayan bir alternatiftir.

Google Play Müzik ile İnternetsiz Müzik Dinleme

Google'ın alt yapısı kullanılarak geliştirilmiş olan müzik dinleme uygulaması Play Müzik ile internet bağlantısına gerek olmadan müzik dinleyebilmek mümkün olur. Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanılabilen bu uygulama sayesinde, arka planda başka bir uygulama da açılarak müzik dinlenebilir. Google hesabı ile uygulamaya giriş yapılarak kişinin kendisine özel bir müzik listesi oluşturabilmesi mümkündür. Cihazın kilit ekranına ya da ana ekranına widget olarak da eklenebilme özelliğine sahiptir.

SoundCloud ile İnternetsiz Müzik Dinleme

İnternete gerek duymadan müzik dinlenebilecek bir diğer uygulama SoundCloud'dur. Müzik dinleme uygulaması olmasının yanı sıra, sosyal medya uygulamasına dönüşmesi de avantajlarından bir tanesidir. Çevrimdışı müzik dinlemeye olanak tanıyan bu uygulama kalitesinden ödün vermeyen bir yapıya sahiptir. Sesin kalitesinde herhangi bir kayıp yaşanmasının önüne geçecek geliştirmeler yapılmıştır. Çevrimiçi müzik dinlenildiği zaman ise sosyal bir ağa dönüşür.

Android İnternetsiz Müzik Dinleme Programları

İnternetsiz android uygulamalarında müzik keyfini yaşayın.

1- Internetsiz Müzik Dinle - Bedava Müzik şarkılar

Internetsiz Müzik Dinle Flow Music’in konumunu ayarlayarak kolayca çoklu görev yapabilirsiniz. Video izlerken yada herhangi bir şarkıyı dinlerken başka şeyler yapabilirsiniz. internetsiz sarki dinle. Uygulamayı indirmek için tıklayın. 

2- Free Music - şarkılar, internetsiz müzik dinle

Ücretsiz müzik uygulaması ile her türden müzik severler için milyonlarca müzik tercihi olan bir uygulamadır. Uygulamayı indirmek için tıklayın. 

iPhone İnternetsiz Müzik Dinleme Programları

İnternetsiz müzik dinleyi yapabileceğini iPhone uygulaması mevcuttur. Hemen bakalım.

SoundCloud

Trend ve güzel müzikler bul ve dinle. Şarkı parça listeleri toplayın. Arkadaşlarını ve sanatçıları takip edin. Uygulamayı indirmek için tıklayın.