Kurumsal Mail Adresi Alma | Şirket Maili Açma (e Posta) Ücretsiz Kurumsal Mail Adresi Alma | Şirket Maili Açma (e Posta) Ücretsiz
Trendyol uygulamasına girin ve profilinizi açın. “Kullanıcı Bilgilerim” seçeneğine tıklayın. Mail kutunuza bir mail gelecektir, maili açın ve ilgili yönergeleri izleyin. Yönergelerin sonunda “Üyeliğimi İptal Et” butonunu görebilirsiniz, tıklayın.

Trendyol Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Hatırlanacağı üzere çıkan dedikoduların ardından çoğu Trendyol kullanıcısı hesabını silmek istiyor. Trendyol hesap silme 2020 yılı itibari ile biraz zor olsa da sizlere detayını anlattık. 1- İlk olarak Trendyol tarafından sağlanan formu doldurarak, hesap silme talebinde bulunmanız gerekmektedir. 2- Daha sonra https://www.trendyol.com/kisisel_verilerin_korunmasi.html tıklayın ve 7.maddeki yerin altında bulunan başvuru formunu indirin. Trendyol hesap silme linki 3- Daha sonra indirdiğiniz formda Ad, soyad, telefon numarası, TC kimlik numarası, e-posta ve adres bilgilerini doldurun. trendyol hesap silme nasıl yapılır 4- Bu kısımda talebinizi kısaca açıklayın. Hesabımın silinmesini talep ediyorum şeklinde yazın. Formu doldurarak imzalayın. 5- Doldurduğunuz formu, [email protected] adresine e-posta olarak gönderin. 6- Son olarak 24 saat içinde gerekli işlemler yapılarak e-posta adresinize geri bildirim yapılacaktır. Not: Trendyol hesap silme linki bu şekilde başka yöntem bulunmamaktadır. Yine takıldığınız herhangi bir problem olursa bize yorumlar kısmında yazabilirsiniz.